Sunny Stripes outfit post - A Couple blog

Sunny Stripes

Op de een of andere manier had ik twee weekenden terug een soort lichte drang om te gaan shoppen. Het wisselende weer en het feit dat we onlangs onze zomervakantie hebben geboekt, maken mij lichtelijk hebberig naar lente- en zomeritems. Roy was die zaterdag niet thuis, dus ik besloot lekker de stad in te gaan om een leuk zomerjurkje en misschien wat andere leuke items te scoren.

Nou, dat zomerjurkje vond ik eindelijk (vorig jaar vond ik nergens een leuke) en ik kocht o.a. ook nog twee paar schoenen, een lipstick en een leuk gestreept shirt bij H&M. Hij was in de sale voor een leuk prijsje en ik vind de kleurencombinatie echt onwijs leuk. Wat op zich best opmerkelijk is, aangezien ik de laatste tijd voornamelijk grijze en zwarte items kocht. Ik denk dat het zonnetje mij kleur laat kopen en dragen, haha!

Anyway, afgelopen zondag spendeerde ik mijn middag achter de computer om foto’s te editen van een toffe shoot die ik laatst deed (de foto’s deel ik hopelijk gauw hier!) en aan het einde van de middag gingen Roy en ik even een ritje maken met zijn cabrio. We eindigden op het terras van Loetje in Bergen, waar we meteen ook een heerlijk diner hadden. Ik droeg het nieuwe gestreepte shirt en vond eindelijk weer tijd voor wat outfitfoto’s, yay!

Wat vind jij van mijn nieuwe shirt en de outfit?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

H&M Shirt
Monki 
Jeans
Converse All Stars
Chanel Classic Bag
Cluse Watch
Fossil Bracelet
Cheap Monday Choker Necklace
Toms Sunglasses*
Fashionology Earrings

[show_shopthepost_widget id=”2658446″]

photography: Roy
camera: Canon EOS 70d
lens: Canon EF 50mm f/1.8

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close