A Couple blog - Outfit - Sunset on the beach - Silver Sacha loafers

Sunset on the beach ☀

Elke keer als ik zeg dat ik weer actiever ga bloggen, komen er toch weer andere dingen tussen en verdwijnt mijn blog een beetje naar de achtergrond. Niet omdat ik niet wil bloggen of omdat ik het niet meer leuk vind, maar omdat dit het enige is waarbij ik geen echte verplichtingen heb naar anderen. Daardoor is het ‘makkelijk’ om even niet te bloggen als ik andere dingen te doen heb (afspreken met vrienden, shootfoto’s editen etc.). Toch merkte ik de laatste tijd wel dat ik het miste, dus ik ga proberen een goede oplossing te vinden voor het plannen voor mijn blog. Ik heb in ieder geval genoeg ideeën voor nieuwe posts, dus je ziet me vanaf nu denk ik echt weer vaker..

Ook merk ik dat ik zilveren schoenen opeens helemaal leuk vind; ik zoek al maanden naar zilveren enkellaarsjes en kocht een aantal maanden geleden zilveren sandaalhakken. Sacha vroeg mij om een paar zomerse schoenen uit te kiezen en ondanks dat ik hele leuke sandalen zag, bleek een paar zilveren loafers het perfecte paar voor mij. Ze zijn superleuk om een zomerse outfit mee af te maken, maar ik kan ze deze zomer bijvoorbeeld ook aan naar mijn werk. Afgelopen zondag droeg ik ze toen ik mijn ‘nieuwe’ blouse aan had en ik besloot mijn haar los te doen toen we nog even langs het strand gingen lopen. Het was niet onwijs warm zondag, dus een blouse bleek een perfecte oplossing. Ik moet ze vaker dragen, haha!

Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen en outfit?

 

 

ps. volg mij op Instagram voor dagelijkse updates ^^


✨ Outfit Details ✨

Pull & Bear Blouse
Monki Jeans
Sacha Loafers*
Chanel WOC 2.55 bag
Céline Zonnebril 
Tiffany & Co
Kettinkje
Hermès Armband

[show_shopthepost_widget id=”2774224″]


fotografie: Roy

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close