A Couple blog - Outfit - Sunset on the beach - Silver Sacha loafers

Sunset on the beach ☀

[:en][dropcap type=”background”]E[/dropcap]verytime I say I want to be more active on the blog, other things come in between and the blog disappears to the background. Not because I don’t want to blog or because I don’t like my blog anymore, but it’s the only thing without a commitment to others, so it’s easier not to blog than not to do other things while people are waiting for me (like editing photos etc.). However, I noticed that I kind of missed it, so right now I’m trying to find a nice solution and planning for myself and I’ve many plans for new posts, so you’ll probably really see me more often from now on..

I also noticed that silver shoes are kind of my thing at the moment; I’ve been looking for silver ankle boots since last Winter -still haven’t found them though- and I already bought silver sandal heels a couple of months ago. Sacha asked me to pick a new pair of stylish Summer shoes and despite I also liked some sandals, a pair of silver loavers appeared to be the perfect ones for me, since they can brighten up each Summer look and I can wear them to the office. Last Sunday, I combined them with my ‘new’ blouse and I decided to loosen my hair when we made a short walk along the beach after dinner at our favorite steak restaurant. It wasn’t that hot on Sunday, so a blouse appeared to be the perfect outfit solution, I should wear my blouses more often…

What do you think of my new shoes & outfit?

 

 

ps. follow me on Instagram for daily updates ^^


✨ Outfit Details ✨

Pull & Bear Blouse
Monki Jeans
Sacha Loafers*
Chanel WOC 2.55 bag
Céline Sunglasses 
Tiffany & Co 
Necklace
Hermès Bracelet


photography: Roy

Bewaren[:nl][dropcap type=”background”]E[/dropcap]lke keer als ik zeg dat ik weer actiever ga bloggen, komen er toch weer andere dingen tussen en verdwijnt mijn blog een beetje naar de achtergrond. Niet omdat ik niet wil bloggen of omdat ik het niet meer leuk vind, maar omdat dit het enige is waarbij ik geen echte verplichtingen heb naar anderen. Daardoor is het ‘makkelijk’ om even niet te bloggen als ik andere dingen te doen heb (afspreken met vrienden, shootfoto’s editen etc.). Toch merkte ik de laatste tijd wel dat ik het miste, dus ik ga proberen een goede oplossing te vinden voor het plannen voor mijn blog. Ik heb in ieder geval genoeg ideeën voor nieuwe posts, dus je ziet me vanaf nu denk ik echt weer vaker..

Ook merk ik dat ik zilveren schoenen opeens helemaal leuk vind; ik zoek al maanden naar zilveren enkellaarsjes en kocht een aantal maanden geleden zilveren sandaalhakken. Sacha vroeg mij om een paar zomerse schoenen uit te kiezen en ondanks dat ik hele leuke sandalen zag, bleek een paar zilveren loafers het perfecte paar voor mij. Ze zijn superleuk om een zomerse outfit mee af te maken, maar ik kan ze deze zomer bijvoorbeeld ook aan naar mijn werk. Afgelopen zondag droeg ik ze toen ik mijn ‘nieuwe’ blouse aan had en ik besloot mijn haar los te doen toen we nog even langs het strand gingen lopen. Het was niet onwijs warm zondag, dus een blouse bleek een perfecte oplossing. Ik moet ze vaker dragen, haha!

Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen en outfit?

 

 

ps. volg mij op Instagram voor dagelijkse updates ^^


✨ Outfit Details ✨

Pull & Bear Blouse
Monki Jeans
Sacha Loafers*
Chanel WOC 2.55 bag
Céline Zonnebril 
Tiffany & Co
Kettinkje
Hermès Armband


fotografie: Roy

[:]

COMMENTS
 • Wat een heerlijke foto’s met die zon! Hele toffe schoentjes :)

  10/08/2017
 • wat een heerlijke schoentjes! Je hebt echt een hele leuke blog ziet er super mooi uit xx

  10/08/2017
 • Oh je loafers zijn zo mooi! Super classy outfit, I likee<3

  11/08/2017
 • laura

  REPLY

  aH ECHT HELE LEUKE LOAFERTJES! MOOIE FOTO’S HOOR. XX

  11/08/2017
 • Je haar is zo mooi los! :)

  14/08/2017
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?