A Couple blog - Outfit - Take me to San Fransisco - Levi's The Perfect tee

Take me to San Fransisco

Na een tijdje te hebben getwijfeld, kocht ik een aantal weken geleden eindelijk een Levi’s t-shirt. Ik vond ze al heel lang heel leuk, maar dacht vrij lang dat het niets voor mij zou zijn. Toen ik daar eindelijk over uit was, kwam ik erachter dat het t-shirt in veel meer varianten dan deze ‘bekende’ variant beschikbaar is en wist ik niet zeker welke ik wilde. Uiteindelijk vond ik de witte shirts met stad naam erop het leukste en koos ik voor het toffe San Fransicso, omdat ik het een hele toffe stad vond en graag een keer terug wil (ze hebben bijv. ook Berlijn en Amsterdam).

Ik nam het t-shirt één maatje groter -een maat M-, zodat hij iets losser zou vallen en ik ben blij met die keuze. Het shirt heeft een perfecte loose fit nu en de soepele en zachte stof maken het shirt heel fijn om te dragen. Het is inmiddels al één van mijn favoriete shirts, haha! Vorig weekend droeg ik hem voor het eerst en ik combineerde hem met een blauwe high waist jeans, ik vind de kleurencombi heel tof..

Wat vind je van mijn nieuwe t-shirt en mijn outfit?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Levi’s T-shirt
Monki
Jeans
Converse All Stars
Chanel Classic Bag
  Hermès Bracelet
Luz by Sacha Bracelet
Cheap Monday Choker Necklace
Toms Sunglasses*
Fashionology Earrings

[show_shopthepost_widget id=”2666583″]


photography: Roy
camera: Canon EOS 70D

lens: Canon EF 50mm f/1.8

10 Comments

  1. De eerste zwart-wit foto is zo tof! Ik heb ook zo’n shirt, maar dan de originele versie met rood en witte letters. Echt zo’n shirtje dat altijd goed is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close