A Couple blog - Outfit - Take me to San Fransisco - Levi's The Perfect tee

Take me to San Fransisco

[:en][dropcap type=”background”]A[/dropcap]fter doubting which one to take for a while, I finally bought myself a nice Levi’s t-shirt a couple of weeks ago. I already liked them a lot, but I first thought the shirt wouldn’t be nice for me. Once I changed my mind about that, I found out that many more models than just this ‘known’ one are available. I decided to go for one of the tees with a city on it and I just really liked the San Fransisco one, since I really liked the city and I would love to go back (you can also choose for e.g. Berlin & Amsterdam).

I chose one size bigger -I took a size M- so the fit would be a bit loose and I really like that choice. The shirt has a perfect loose fit now and the soft and easy fabric make the shirt really comfortable. It already became one of my favorites, haha! I wore it for the first time last weekend, I decided to combine it with a pair of blue high waist jeans and I really like the color combi..

What do you think of my new t-shirt and the outfit?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Levi’s T-shirt
Monki
Jeans
Converse All Stars
Chanel Classic Bag
  Hermès Bracelet
Luz by Sacha Bracelet
Cheap Monday Choker Necklace
Toms Sunglasses*
Fashionology Earrings


photography: Roy
camera: Canon EOS 70D

lens: Canon EF 50mm f/1.8

[:nl][dropcap type=”background”]N[/dropcap]a een tijdje te hebben getwijfeld, kocht ik een aantal weken geleden eindelijk een Levi’s t-shirt. Ik vond ze al heel lang heel leuk, maar dacht vrij lang dat het niets voor mij zou zijn. Toen ik daar eindelijk over uit was, kwam ik erachter dat het t-shirt in veel meer varianten dan deze ‘bekende’ variant beschikbaar is en wist ik niet zeker welke ik wilde. Uiteindelijk vond ik de witte shirts met stad naam erop het leukste en koos ik voor het toffe San Fransicso, omdat ik het een hele toffe stad vond en graag een keer terug wil (ze hebben bijv. ook Berlijn en Amsterdam).

Ik nam het t-shirt één maatje groter -een maat M-, zodat hij iets losser zou vallen en ik ben blij met die keuze. Het shirt heeft een perfecte loose fit nu en de soepele en zachte stof maken het shirt heel fijn om te dragen. Het is inmiddels al één van mijn favoriete shirts, haha! Vorig weekend droeg ik hem voor het eerst en ik combineerde hem met een blauwe high waist jeans, ik vind de kleurencombi heel tof..

Wat vind je van mijn nieuwe t-shirt en mijn outfit?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Levi’s T-shirt
Monki
Jeans
Converse All Stars
Chanel Classic Bag
  Hermès Bracelet
Luz by Sacha Bracelet
Cheap Monday Choker Necklace
Toms Sunglasses*
Fashionology Earrings


photography: Roy
camera: Canon EOS 70D

lens: Canon EF 50mm f/1.8

[:]

COMMENTS
 • Leuk shirtje is het! :)

  14/05/2017
 • Erg leuk shirt en ook een stuk ‘orgineler’ dan met de standaard Levi’s tekst.

  14/05/2017
 • Ik heb dit shirtje ook alleen dan met Amsterdam erop :) Leuke outfit!

  14/05/2017
 • De eerste zwart-wit foto is zo tof! Ik heb ook zo’n shirt, maar dan de originele versie met rood en witte letters. Echt zo’n shirtje dat altijd goed is!

  14/05/2017
 • Leuk shirtje, gaat zeker lang mee en staat ook overal bij! De zwart-wit foto’s vind ik super leuk!

  15/05/2017
 • Ik vind dit shirt ook erg tof! Mooie foto’s van jezelf!

  18/05/2017
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • HAPPINESS The beach always makes me feel happy! Hows
 • I C O N I C Had a fun
 • Shadowplay  Ive been pretty inactive on Instagram lately
 • In loooove with my new jumpsuit Wasnt in love
 • Shooting day on the beach
 • Hurray its my birthday!   ps check
 • Shop till you dropp
 • One of my favourite Summer looks Ive been a bit