The Vogue tee in Mauritius - outfit post - A Couple blog

The Vogue tee in Mauritius

Toen we aankwamen in ons hotel op Mauritius, waren we meteen verliefd op het hotel en de receptie + ruimte eromheen. De relaxte vibe in combinatie met de coole en comfy stoelen en alle planten, houten elementen en het water lieten ons gelijk geloven dat we op een mooie plek waren.

Één van de eerste dingen die ik zei was dat we op deze plek een keer foto’s moesten maken, omdat ik de stoelen zo tof vond en het mij gewoon een perfecte plek leek. Dus dat is wat we deden.. Ik nam het nieuwe Vogue Nederland t-shirt mee op vakantie, aangezien ik dacht dat deze heerlijk zou zijn tijdens iets koelere avonden en dat bleek een goede keuze. De stof en de lengte van de mouwen maken het een perfect shirtje, naast dat het design gewoon heel leuk is.

Meestal combineerde ik hem met shorts, bij voorkeur mijn nieuwe America Today shorts. Deze kocht ik op Schiphol -al bestelde ik eerder al een maat groter, maar die was gewoon écht te groot- en het is mijn favoriete shorts nu. Als ik naar deze foto’s kijk, mis ik de vakantie wel een beetje, ik wil wel terug naar het paradijsje met de fijne relaxte sfeer en het zonnetje..

Wat vind jij van mijn outfit en deze toffe plek bij het hotel?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Vogue NL Top
America Today Shorts
Havaianas Flip flops*
Cheap Monday Necklace
Sacha & Fossil Bracelets*

[show_shopthepost_widget id=”2708753″]


follow me on Instagram for daily photo & stories updates!

19 Comments

  1. Ahh wauw, inderdaad een ongelofelijk toffe plek, het ziet er gewoon zo relaxed en tropisch en leuk uit! Ik snap wel dat je hier gelijk wat foto’s wou maken! :) Het shirt ziet er ook gewoon heel fijn uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close