The Vogue tee in Mauritius - outfit post - A Couple blog

The Vogue tee in Mauritius

Toen we aankwamen in ons hotel op Mauritius, waren we meteen verliefd op het hotel en de receptie + ruimte eromheen. De relaxte vibe in combinatie met de coole en comfy stoelen en alle planten, houten elementen en het water lieten ons gelijk geloven dat we op een mooie plek waren.

Één van de eerste dingen die ik zei was dat we op deze plek een keer foto’s moesten maken, omdat ik de stoelen zo tof vond en het mij gewoon een perfecte plek leek. Dus dat is wat we deden.. Ik nam het nieuwe Vogue Nederland t-shirt mee op vakantie, aangezien ik dacht dat deze heerlijk zou zijn tijdens iets koelere avonden en dat bleek een goede keuze. De stof en de lengte van de mouwen maken het een perfect shirtje, naast dat het design gewoon heel leuk is.

Meestal combineerde ik hem met shorts, bij voorkeur mijn nieuwe America Today shorts. Deze kocht ik op Schiphol -al bestelde ik eerder al een maat groter, maar die was gewoon écht te groot- en het is mijn favoriete shorts nu. Als ik naar deze foto’s kijk, mis ik de vakantie wel een beetje, ik wil wel terug naar het paradijsje met de fijne relaxte sfeer en het zonnetje..

Wat vind jij van mijn outfit en deze toffe plek bij het hotel?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Vogue NL Top
America Today Shorts
Havaianas Flip flops*
Cheap Monday Necklace
Sacha & Fossil Bracelets*


follow me on Instagram for daily photo & stories updates!

COMMENTS
 • Prachtige foto’s! Wauwie!

  11/07/2017
 • Wauw wat een geweldig plekje! De stoelen zijn super leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  11/07/2017
 • De foto’s zijn zo leuk en wat een heerlijk plekje daar!

  11/07/2017
 • gorgeous photos!💖

  11/07/2017
 • Echt super leuke foto’s! Ik krijg zo’n zin in vakantie nu haha!

  11/07/2017
 • Wat een prachtige foto’s! Lijkt me heerlijk vertoeven daar :) Leuke outfit heb je aan! Liefs, Sija

  11/07/2017
 • Wat een prachtige plek om foto’s te maken, maar vooral om vakantie te vieren!!!

  12/07/2017
 • que monada de camiseta, que bonito espacio

  13/07/2017
 • Ahh wauw, inderdaad een ongelofelijk toffe plek, het ziet er gewoon zo relaxed en tropisch en leuk uit! Ik snap wel dat je hier gelijk wat foto’s wou maken! :) Het shirt ziet er ook gewoon heel fijn uit!

  17/07/2017
 • Ahh, die stoelen zijn zo leuk. Mooie foto’s!

  17/07/2017
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog
 • 50 shades of white