New in: Perfecte roze Reebok sneakers

Ik denk dat iedereen inmiddels wel doorheeft dat roze, met name zachtroze, op dit moment één van de meest geziene kleuren is op fashiongebied. Een tijdje geleden spotte ik de Adidas Gazelle sneakers en wist ik zeker dat ik ze moest hebben. Afgelopen weekend zag ik ze eindelijk in een fysieke winkel, dus kon ik ze even passen. Grote bummer, omdat mijn voeten en deze schoenen niet voor elkaar gemaakt bleken te zijn, maar toch besloot ik dat ik nu zeker weten een paar roze sneakers wilde.

Bij de volgende sneaker winkel zag ik toen deze roze Reebok sneakers en ik vond ze meteen erg tof. En ze bleken perfect voor mij! Ze zijn super comfy (serieus, het voelt alsof je gewoon fijne sloffen aanhebt..) en ik vind de roze-achtige kleur heel tof. En tja, ze waren wat minder duur dan de Adidas sneakers, dus ik ging uiteindelijk naar huis met twee paar schoenen, omdat ik ook een paar zwarte lage All Stars kocht, wat mij betreft must have schoenen. Mijn roze nieuwe vriendjes heb ik inmiddels al gedragen tijdens een andere shopsessie en daar zijn ze perfect voor, ze lopen heerlijk en zijn lekker zacht.

Dus.. Mocht je toevallig nog op zoek zijn naar roze(achtige) sneakers, dan wil ik je zeker even aanraden deze te proberen! Ze heten de Reebok Club 85 Pastels sneakers in desert stone/paperwhite, ik kocht ze bij Snipes en je vindt ze hier online.

Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers? Heb jij ook een paar roze sneakers?

xx Alex

[show_shopthepost_widget id=”2654584″]

14 Comments

  1. Dat zijn echt leuke schoenen! Mooi kleurtje ook :) Ik zoek ook al een tijdje nieuwe schoenen. Ik heb laatst wel Clarks gepast die ik wilde, maar die zaten toch niet helemaal fijn (ik dacht zelfs dat de verkoopster me 2 verschillende maten had gegeven, haha!) En verder heb ik nog geen leuke schoenen kunnen vinden, helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close