De perfecte broek voor zomerse werkdagen

Vorig jaar besloot ik hem te kopen: een knalrode, volledig out-of-my-comfort-zone broek van Bershka. Sindsdien heb ik hem (wat ik eigenlijk niet verwachte) al vrij vaak gedragen, voornamelijk op fijne zomeravonden en op vakantie. Bij ons op kantoor is het met de temperaturen van de laatste tijd echt onwijs warm, dus deze broek leek mij een perfecte keuze voor een dagje werken.

Ik combineerde hem met een fijn t-shirt en mijn heerlijke sandalen, onderweg naar huis stopten we even om snel wat foto’s te maken (lang leve de goede iPhone 8 plus camera!) voor Instagram. En eigenlijk vond ik de foto’s en look te leuk om niet ook even hier te delen, dus bij dezen! De broek is helaas niet meer te koop bij Bershka, maar ze hebben wel ieder jaar dit soort broeken, heel fijn!

Wat vind jij van mijn rode broek?

Outfit - Op pad in mijn rode broek - A Couple blog

✨ Outfit Details ✨

Bershka Broek
H&M T-Shirt
TOMS Sandalen*
Hèrmes Armband
US Words Armband*
Céline Zonnebril

fotografie: Roy

Outfit - Op pad in mijn rode broek - A Couple blog
Outfit - Op pad in mijn rode broek - A Couple blog
Outfit - Op pad in mijn rode broek - A Couple blogOutfit - Op pad in mijn rode broek - A Couple blog

COMMENTS
 • Britt

  REPLY

  Dju toch dat je hem al sinds vorig jaar hebt anders kon ik hem ook nog snel gaan halen! (:

  23/05/2018
 • Ilona Wielinga

  REPLY

  Aah wat een toffe broek! En je hebt m ook echt tof gecombineerd zeg :)

  24/05/2018
 • Marielle

  REPLY

  Wat een geweldige broek, de kleur staat je fantastisch!

  27/05/2018
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Ring Tailed Lemurs have been one of my favourite animals
 • Did you have a nice weekend?
 • Fresh new shorts bikini jewellery pieces  Im
 • Have you seen my latest blogpost about my foamamsterdam
 • Happy girl on the beach
 • Bought myself an early bday present today Wanna know
 • Hello Sunshine!