Mijn cactusfoto geprint op hout

I heb een zwak voor fotografie, toffe foto’s en het printen van foto’s die ik zelf heb gemaakt, zoals je waarschijnlijk al weet als je mij al een tijdje volgt. Onlangs kreeg ik de kans om een foto op hout te bestellen bij Fotofabriek.nl. Ik was toevallig al een tijdje aan het overwegen om een foto op hout te laten afdrukken, dus ik vond het heel tof dat ik nu de kans kreeg om zo’n print te testen.

Het hout van dit product heet Berkenplex en ik heb er een whitewash overheen gekozen, zodat de foto wat frisser en clean zou ogen. Eigenlijk wilde ik een houttype waarbij een aantal planken met ‘gaten’ ertussen de ondergrond zouden zijn (vurenhout), maar Fotofabriek vertelde mij dat mijn foto mooier zou uitkomen zonder de gleuven. Ik koos een foto die ik zo’n 2 jaar geleden maakte tijdens een Canon event in Amsterdam. Ik vind de foto heel tof, dus ik ben blij dat hij nu onderdeel uitmaakt van ons interieur!

De print werd binnen een paar dagen bezorgd, wat ik echt enorm snel vond voor een fotoprint. Of naja, ik heb in ieder geval nog niet eerder meegemaakt dat de productie en verzending zó snel waren, dus ik was erg verrast (op een positieve manier) toen ik de e-mail met verzendbevestiging ontving na een paar dagen. Het enige minpunt wat ik kan benoemen, is het verpakkingsmateriaal. Ik verwacht bij een fotoprint een beschermende verpakking, maar deze print was slechts verpakt in doorzichtig plastic, waardoor je de print zag en deze makkelijk kon beschadigen. Ik vind het printen van foto’s een privé iets, dus ik vind persoonlijk dat het in dichte verpakking die het goed beschermd verpakt zou moeten worden.

Behalve dat, ben ik verder blij met de print en de snelle service. De kleuren zijn zoals ze moeten zijn, de achtergrond geeft de foto een toffe look en hij staat leuk in onze huiskamer. De print die ik heb besteld, is 30x40cm, meerdere maten en soorten houd vind je  hier.

Wat vind jij van deze fotoprint op hout? Heb jij wel eens een fotoprint op hout besteld?

xx Alex

the print in this post was given to me as part
of a collaboration with Fotofabriek.nl

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close