ilumuoti - My photography 2016 pixum book

My photography 2016 book 📸

Drie jaar geleden besloot ik om in januari een fotoboek te maken met foto’s die ik tijdens shoot had gemaakt in het voorgaande jaar. Het leek mij tof om later door de foto’s te kunnen bladeren en om ze in print te hebben. Ik vond het resultaat heel tof, dus ik besloot het elk jaar te gaan doen en daarom bestelde ik onlangs een nieuw boek. Het boek bevat alleen foto’s van mijn fashion- & portretfotografie, omdat ik die foto’s het tofste vind om te maken en gaaf vind op print.

Vorig jaar besloot ik het boek te maken en bestellen bij Pixum en aangezien ik de kwaliteit erg goed vind (ik bestelde er het afgelopen jaar ook vakantie fotoboeken haha), besloot ik om dit jaar weer bij Pixum te bestellen. Ik koos ook dit jaar een A4 formaat met hardcover. Het boek kan je super makkelijk maken in de software die je op de website kan downloaden en je kan tussendoor opslaan, zodat je op een later moment verder kan. Ik besloot dit jaar ook titels toe te voegen en ik ben erg blij met het resultaat! Het boek bevat mijn favoriete foto’s van de meeste shoots die ik deed en ik vind het onwijs leuk om het verschil/verbetering in fotografie te zien tussen de drie boeken die ik nu heb. Deze post heeft trouwens niets te maken met een samenwerking, ik ben gewoon erg blij met het boek, dus ik wilde het graag delen.. :)

Wat vind jij van het boek? Heb jij zelfgemaakte fotoboeken?xx Alex

ps. niet alle shoots en pagina’s zie je op de foto’s.. ;)
Facebook • Instagram • Twitter

Follow

13 Comments

  1. Ohh, dit is echt een tof idee, zo’n fotoboek aan het eind van een jaar met je shoots! Een leuke terugkijk op alles wat je hebt gedaan. De foto’s zijn zo moooi, net als de vormgeving, had zo een fotoboek dat gewoon in de winkel ligt kunnen zijn! Heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close