A Couple blog - Back to Nature - Fashion photography by Alexandra Huijgens

Back to Nature // byAlexandraHuijgens

Is het oké om trots te zijn op je eigen foto’s? Onlangs ging ik shooten met Kyra en Simone en ik moet toegeven dat ik best wel trots ben op een aantal van de foto’s.. We gingen naar een mooi duingebied en waren een paar uur bezig met shooten aan de hand van ons bohemian/ibiza/zomer vibes moodboard en ik ben zelf erg blij met de foto’s.. :)

Wat vind jij van de foto’s?

xx Alex

Model: Kyra Has @ NL Model Management
Styling: Simone Bruin
Photography: Alexandra Huijgens


Foto’s

17 Comments

 1. Mooie foto’s! Hoe zorg je ervoor dat dit soort foto’s niet overbelicht worden? Ik zet m’n camera bij felle zon op 1/4000 maar soms helpt dat nog steeds niet.

  1. Dankjewel! Ik fotografeer zelf altijd in de manual stand, wat betekent dat ik zelf de sluitertijd, diafragma & ISO instel, hierdoor kan ik goed inspelen op het licht. Met fel zonlicht kan je vaak het beste de instelling iets ‘donkerder’ maken, daardoor wordt het niet overbelicht en kan je met nabewerken het beste resultaat krijgen :)

   1. Thanks! Sinds ik m’n camera heb, staat hij al op manual omdat ik echt niet kan omgaan met die automatische stand, haha.

    Door 1/4000 staat hij dan op z’n snelst en dus wat donkerder. Maar als dat nog niet werkt, zet jij dan ook het diafragma minder ver open? Dan heb je wel weer minder scherptediepte natuurlijk.

    1. Haha, nou top! :) De sluitertijd, het diafragma en ISO hebben een verhouding met elkaar, wat betekent dat je met het aanpassen van 1 van de 3 niet genoeg hebt, maar altijd iig ook 1 andere moet aanpassen. Echter ligt het in fel zonlicht natuurlijk ook aan wat je fotografeert: iets wat heel licht is, zal sneller overbelicht zijn/lijken..

     Je kan het beste eens spelen met alle instellingen en verschillende dingen proberen, bijv. inderdaad de scherptediepte aanpassen of bijv. je ISO! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close