A Couple blog - Miss Sporty - photography by Alexandra Huijgens

Miss Sporty // byAlexandraHuijgens

Hoi!

Onlangs had ik eindelijk weer tijd om een toffe fashion shoot te doen, iets wat ik het liefste veel vaker zou willen doen. Ik bedacht een concept met moodboard voor een sporty meets fashion shoot op een sportieve locatie en besloot in Facebookgroepen op zoek te gaan naar een team. Binnen een paar dagen had ik een leuk team gevonden en vond ik de perfecte locatie: het Frans Otten Stadion in Amsterdam, een locatie met meerdere (indoor & outdoor) tennisbanen en andere sportfaciliteiten.

We kregen een enorme vergaderruimte tot onze beschikking voor de styling en make up en het weer was heerlijk (we hadden het écht warm haha) en alles klopte gewoon. De styling was tof, de make up zag er mooi uit en alles klopte en kwam helemaal samen op de tennisbaan.

Ik ben echt blij met de foto’s en ik vond het fijn om met dit team te werken, dus ik kon niet wachten om de foto’s met jullie te delen! Oh enne, vergeet niet om helemaal naar beneden te scrollen, aangezien ik ook een vlog heb gemaakt! Doodeng, maar wel een fris begin op YouTube! Ook vind je hier en hier meer foto’s!

Wat vind jij van de foto’s en vlog?

A Couple blog - Miss Sporty - photography by Alexandra Huijgens

Model: Kirsten Ohlsen @ NJ Model Management
MUAH: Isabeau Haverkamp
Styling: Desiree van Blitterswijk
Fotografie: Alexandra Huijgens

A Couple blog - Miss Sporty - photography by Alexandra Huijgens

A Couple blog - Miss Sporty - photography by Alexandra Huijgens

A Couple blog - Miss Sporty - photography by Alexandra Huijgens

 

COMMENTS
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog
 • 50 shades of white