[:en][dropcap type=”background”]O[/dropcap]ne of the things I really like to do is photography -as you probably already know. I finally found some time to shoot again lately and one of the shoots I did, was a shoot with Nica & Silvan. I’ve already shooted with this photogenic brother & sister before and for some reason, they always manage to give the right expressions and to hold the right poses, without me having to say a lot.

We went shooting in an industrial area and I think the photos turned out pretty cool, so here they are.. Oh, and don’t forget to like my photography page on Facebook to stay updated on all shoots! ^^

What do you think of the photos?

xx Alex

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids


Male model: Silvan Zomerdijk
Female model: Nica Zomerdijk
Photography: Alexandra Huijgens

camera: Canon EOS 70D
lens: Canon EF 24-70mm F/4.0


A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids
Bewaren

Bewaren

Bewaren[:nl][dropcap type=”background”]É[/dropcap]én van mijn favoriete bezigheden is fotografie -zoals je waarschijnlijk al wist. De laatste weken had ik eindelijk weer eens tijd voor een aantal shoots en één van de shoots die ik deed was met Nica & Silvan. Ik heb al vaker met deze fotogenieke broer en zus geshoot en op de één of andere manier, geven ze mij altijd de perfecte expressies en poses, zonder dat ik echt aanwijzingen hoef te geven, heel fijn!

We gingen shooten op een industrieterrein en ik vind dat de foto’s best tof zijn geworden, dus hier zijn ze.. Oh, en vergeet niet om mijn fotografiepagina op Facebook te liken, zodat je altijd updates ziet van alle shoots die ik doe! ^^

 

Wat vind jij van de foto’s?

xx Alex

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids


Mannelijk model: Silvan Zomerdijk
Vrouwelijk model: Nica Zomerdijk
Fotografie: Alexandra Huijgens

camera: Canon EOS 70D
lens: Canon EF 24-70mm F/4.0


A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids
Bewaren[:]

10 Comments

 • Posted 25/04/2017 08:01
  by Demi

  Wauw, zo gaaf! Vooral die foto met de rode outfit, heel tof!

  • Posted 25/04/2017 21:05
   by Alexandra

   Dankje Demi! Ik vind die inderdaad ook heel tof! Het stomme is dat ik daar bijna geen foto’s van had, omdat mijn lens opeens stopte met goed functioneren, balen!

 • Posted 25/04/2017 19:30
  by Emma

  Onwijs toffe foto’s! De modellen doen het ook erg goed :)

 • Posted 26/04/2017 09:52
  by Carmen

  Aaw those pics are super cool! I love that red jumpsuit – such a great look!
  xx, Carmen – http://www.carmitive.com

 • Posted 26/04/2017 17:13
  by Laura Vonk

  Deze zijn heel tof! Heb je ze vaker gefotografeerd? Ze komen me zo bekend voor, haha.

  • Posted 27/04/2017 16:55
   by Alexandra

   Ja klopt! Heb eerder met ze geshoot, heb dit volgens mij 1 keer gedeeld hier haha ;)

 • Posted 26/04/2017 17:40
  by Loïs Jansen

  Wauw, complimenten hoor! Vooral de vierde foto vind ik zo gaaf!

Leave a comment