A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

Cool Kids // byAlexandraHuijgens

Één van mijn favoriete bezigheden is fotografie -zoals je waarschijnlijk al wist. De laatste weken had ik eindelijk weer eens tijd voor een aantal shoots en één van de shoots die ik deed was met Nica & Silvan. Ik heb al vaker met deze fotogenieke broer en zus geshoot en op de één of andere manier, geven ze mij altijd de perfecte expressies en poses, zonder dat ik echt aanwijzingen hoef te geven, heel fijn!

We gingen shooten op een industrieterrein en ik vind dat de foto’s best tof zijn geworden, dus hier zijn ze.. Oh, en vergeet niet om mijn fotografiepagina op Facebook te liken, zodat je altijd updates ziet van alle shoots die ik doe! ^^

 

Wat vind jij van de foto’s?

xx Alex

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids


Mannelijk model: Silvan Zomerdijk
Vrouwelijk model: Nica Zomerdijk
Fotografie: Alexandra Huijgens

camera: Canon EOS 70D
lens: Canon EF 24-70mm F/4.0


A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids

A Couple blog - photography shoot - Cool Kids
Bewaren

10 Comments

    1. Dankje Demi! Ik vind die inderdaad ook heel tof! Het stomme is dat ik daar bijna geen foto’s van had, omdat mijn lens opeens stopte met goed functioneren, balen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close