FOUR - Photography Shoot copyright Alexandra Huijgens - ilumuoti

💫 FOUR 💫

Één van mijn laatste ‘projecten’ in 2016 was een toffe shoot met vier mensen. Ik had nog niet eerder een shoot gedaan met meer dan twee modellen, maar ik raakte enorm geïnspireerd door een foto en moest dit wel doen. Ik had eerder al met een aantal mededansers uit de dansschool gepraat over shooten en ook zij waren erg enthousiast over mijn ideëen.

Dus; op een zondagmiddag reden we naar de duinen en waren we zo’n 1,5 uur aan het shooten. Ik ben zelf echt heel blij met het resultaat. De sfeer en de look & feel zijn precies zoals ik het in mijn hoofd had.  Ik maakte ook een aantal individuele foto’s, waarvan je er hier een aantal vindt. De foto’s in deze post zijn een selectie van de foto’s met alle vier de modellen.

Wat vind jij van de foto’s?

xx Alex

ps. wil jij ook met mij shooten (bijv. outfitshoot, portretshoot of fashionshoot)? Kijk dan even op deze pagina voor meer info of neem contact met mij op!


Mannelijk model: Dominique Leensen
Vrouwelijke modellen: Jara Postma, Louise Triana & Shara Roeten
Photography: Alexandra Huijgens
Facebook • Instagram • Twitter

Follow

14 Comments

  1. Ahh, mooie foto’s zeg! De serie is echt gaaf geworden! Heel leuk om eens met vier mensen een shoot te doen, ik heb er meestal maar ééntje tegelijk voor mijn lens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close