A Couple blog - Photography by Alexandra Huijgens - Indefinite

INDEFINITE // byAlexandraHuijgens

Onlangs deed ik een shoot waarvoor ik zowel een beetje ‘bang’ als heel enthousiast was. Deze shoot was namelijk anders dan mijn eerdere shoots, omdat ik dit keer samen met een MUAH, styliste en een ‘echt’ (lees: onder contract bij een bureau) model ging shooten. We gingen naar Amsterdam om te shooten bij de NDSM werf, het was redelijk koud en winderig, dus we hadden wel een beetje medelijkden met Sylvia -het model-, omdat ze steeds shorts en korte mouwen aanhad..

Anyway, we maakten een moodboard op Pinterest en wilden graag een edgy/cool girl style shoot doen. En ik vind dat dat goed is gelukt; de looks en de locaties passen goed bij elkaar en maken de shoot compleet, ik ben blij! Oh, en één ding weet ik nu ook: ik wil vaker met een team shooten, wat is dat leuk zeg! ^^

Wat vind jij van de foto’s? Welke is jouw favoriet?

xx Alex

Model: Sylvia Bruijsten @ IBE Models
MUAH: Cassidy Bonsink
Styling: Patricia Kwast
Photography: Alexandra Huijgens

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close