Photography Shoot - That Girl - acoupleblog.com

THAT GIRL // byAlexandraHuijgens

In oktober had ik ein-de-lijk weer tijd om een leuke shoot te doen, dus Janne en ik ging samen naar Amsterdam om een ideetje uit te werken. We verzamelden wat inspiratie op Pinterest en we waren het vrij snel eens over de sfeer en soort foto’s die we wilden creëren.

Ik denk dat we ongeveer 2 uur bezig zijn geweest met toffe plekjes zoeken, omkleden en shooten en ik vind dat we echt hebben bereikt wat we wilden bereiken. Achteraf ben ik ook lekker gaan spelen met de bewerking en blijkbaar was ik nogal in de mood voor sterretjes.. Anyway, ik wilde graag wat foto’s van de shoot met jullie delen, dus bij dezen! :)

Wat vind jij van de foto’s?

xx Alex

Photography Shoot - That Girl - acoupleblog.com

Photography Shoot - That Girl - acoupleblog.com


Model: Janne Biersma
Styling: Alexandra Huijgens / Janne Biersma
Photography: Alexandra Huijgens


Photography Shoot - That Girl - acoupleblog.com

Photography Shoot - That Girl - acoupleblog.com

Photography Shoot - That Girl - acoupleblog.com

Photography Shoot - That Girl - acoupleblog.com

Follow me on Bloglovin - acoupleblog.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close