Photography | Urban Ballet

[dropcap type=”background”]A[/dropcap]ah, wat kan ik toch genieten van fotograferen en het uiteindelijke eindresultaat zeg! Een paar weken geleden ging ik -eindelijk- weer met Veerle shooten, dit keer wilden we echt weer ‘dansfoto’s’ (ter info: Veerle volgt een dansopleiding) gaan maken, maar dan wel klassiek/modern/jazz op een “ongewone” locatie, in een stad bijvoorbeeld. Na lang plannen en locaties zoeken gingen we dan eindelijk op pad. We zijn denk ik zo’n 3-4 uur bezig geweest, mede doordat we ook af en toe een stuk moesten verplaatsen, parkeren etc. en ahh, we vinden het resultaat allebei echt tof geworden! (blijft awkward om over jezelf te zeggen, haha)

Ik heb op de raarste manieren foto’s gemaakt; van bijna in kliko’s en op mijn tenen tot languit liggend op straat en dan ook echt midden op straat. Maar hé, alles voor toffe foto’s! Vandaag deel ik graag een aantal foto’s met jullie, binnenkort zal ik meer foto’s op mijn website zetten en op mijn Facebook-pagina vind je nu al meer! :)

Wat vind jij van de foto’s?

xx Alex

ps. ik ben vaak op zoek naar MUA(H)’s & stylisten, houd mijn Facebook-pagina in de gaten voor oproepjes hierover als je interesse hebt!

Copyright Alexandra Huijgens ILUMUOTI - Photography Urban Ballet

Copyright Alexandra Huijgens ILUMUOTI - Photography Urban Ballet3

Copyright Alexandra Huijgens ILUMUOTI - Photography Urban Ballet2

Copyright Alexandra Huijgens ILUMUOTI - Photography Urban Ballet4

Copyright Alexandra Huijgens ILUMUOTI - Photography Urban Ballet5

Copyright Alexandra Huijgens - Urban Ballet-62

Copyright Alexandra Huijgens ILUMUOTI - Photography Urban Ballet6

Copyright Alexandra Huijgens - Urban Ballet-73

Bewaren

COMMENTS
 • Heel erg mooi! Vooral de laatste vind ik echt helemaal top!

  24/06/2015
 • Oh wauw heel mooi!

  24/06/2015
 • Anouk

  REPLY

  Wat mooi zeg!

  24/06/2015
 • Prachtige foto’s zeg! Lekker op blote voetjes, haha. Leuk!

  24/06/2015
 • Heel mooi! xo

  24/06/2015
 • Wauw, wat een mooie foto’s!

  24/06/2015
 • Tof zeg! Die industriëlen vind ik heel tof!

  xo

  24/06/2015
 • Hele mooie foto’s!!!

  24/06/2015
 • Wow, wow, wow! Ballet was mijn eerste liefde, dus ja. Alleen jammer van die sokken maar ik begrijp het ook wel – blote voeten en de straat.

  24/06/2015
 • ik vind het echt super mooi, alweer! ziet er top uit Alexx!

  26/06/2015
 • Met mn ritmische gymnastiek en stijldans achatergrond hou ik echt van dansfoto’s. Deze zijn prachtig!! Vooral waar ze ‘gewoon’ voor het hek staat met weide benen en armen, erg tof! :D

  28/06/2015
 • Wauwie, prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Complimenten <3

  07/07/2015
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?
 • Hi weekend
 • Still loving the Ibiza sunlight colours And my
 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza