My new Ankle Boots

 

Copyright-ILUMUOTI-Def-Shop-Ankle-Boots-Pieces-3-e1446405635122

[english]  Oké, ik ga jullie eens een klein geheimpje vertellen: ik heb 50+ paar schoenen. Of naja, het is niet echt een geheim, maar veel mensen weten dit niet van mij, omdat ik toch wel vaak gewoon dezelfde schoenen draag. Anyway, mijn ouders hebben laatst een schoenenkast gekocht (lees: 2,5x5m aan schoenenruimte) een deel is voor mijn schoenen. Volgens mij proberen ze mij echt gewoon thuis te houden… ;) En tja, het is dus ook wel een best goed excuus om nieuwe schoenen te kopen, haha! Toen DefShop mij vroeg om een item van de website te kiezen, eindigde ik dan ook al snel bij de schoenen en koos ik een heel tof paar enkellaarsjes. Ik heb ze vorige week ontvangen en ben helemaal blij!

“DefShop is one of the biggest Online Shop for Hip Hop clothing in Europe. Here, You can also find a hip assortment of Streetwear, Skate- and Fashion highlights. DefShop. Got Skillz. Got Styles.”DefShop

DefShop zegt dat het de perfecte combinatie tussen lifestyle en muziek heeft. “Hip Hop is niet gewoon een trend, het is een houding voor het leven“. De webshop laat deze style goed naar voren komen in het aanbod van merken en items. Ik moet toegeven dat ik dit niet wist voordat ik meer informatie voor jullie zocht, dus dat is dan ook wel weer opvallend. Waarom? Omdat ik dus niet een link had gelegd met een hiphop style tijdens het bezoeken van de website. Of naja, nu ik het weet kan ik sommige merken/artikelen wel beter plaatsen. Hoe dan ook, DefShop heeft een heel breed aanbod van toffe merken en items en het duurde ook best even voordat ik kon kiezen, haha! Totdat ik deze enkellaarsjes zag…

Copyright-ILUMUOTI-Def-Shop-Ankle-Boots-Pieces-6-e1446405609690
Copyright-ILUMUOTI-Def-Shop-Ankle-Boots-Pieces-7
Copyright-ILUMUOTI-Def-Shop-Ankle-Boots-Pieces-5-e1446405617829

Enkellaarsjes zijn wat mij betreft de perfecte manier om je comfy, warm en stylish te kleding tijdens de herfst en winter, voornamelijk omdat ze zo veelzijdig draagbaar zijn. Ook zijn er natuurlijk veel stijlen verkrijgbaar, waardoor iedereen wel een paar kan vinden die bij haar stijl past. Ik heb zelf ook al een aantal paren met hak en zonder hak, maar toch zijn deze allemaal verschillend en passen ze allemaal bij andere soorten outfits. Enkellaarsjes als deze met al deze details had ik nog niet: door de gouden details hebben ze een iets andere look en feel dan wat ik vaak heb, daarom was ik ook zo enthousiast.

Het merk van mijn nieuwe laarsjes is Pieces, een merk wat ik vooral kende van de accessoires, sieraden, basic kleding en tassen. De schoenen werden supersnel bij mij geleverd en als het goed is zal dit voor elke ‘reguliere’ bestelling ook zo zijn. De schoenen zaten goed verpakt in hun schoenendoos welke weer in een DefShop doos zat verpakt. En tja, ik vind ze gewoon echt heel tof! De gouden details zijn precies goed en maken de schoenen net even een beetje af. Ze zitten bovendien erg lekker en lopen heerlijk, dus ik ben fan! Daarnaast zijn ze voor jullie ook heel fijn: je koopt ze voor maar €49,99, en dat is wat mij betreft een prima prijs voor deze enkellaarsjes.

Wat vind jij van deze laarsjes? En heb je zelf enkellaarsjes?

xx Alex

Follow

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close