#MyCalvins // byAlexandraHuijgens

#mycalvins

[english]  Een paar weken terug deed ik een shoot met Jolijn waarin haar Calvin Klein underwear items centraal staan, iets wat we al een tijdje wilden doen én onze liefde voor CK laat zien. Ik ben nog bezig met de foto’s, maar de video die ik besloot te maken is inmiddels wel af. Het is mijn allereerste videoshoot-achtige video dus ik vond het wel lastig om te bedenken wat ik wilde filmen, maar ik moet zeggen dat ik wel echt blij ben geworden met het resultaat! Ik deelde hem gisteren al op mijn Facebook-pagina en besloot dat ik hem vandaag dan ook met jullie moest delen. Ik ben dan ook érg benieuwd naar jullie mening over de video! Oh enne, de foto’s volgen snel… ;)

Model: Jolijn Cornelissen
Styling & Video: Alexandra Huijgens

Wat vind jij van de video?

xx Alex

Follow

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close