Retroklok screensaver

Je hebt het waarschijnlijk al vaak gezien: foto’s met MacBooks,  iMacs, laptops en computers met op het scherm een grote retroklok screensaver. Ik zag het ook steeds vaker voorbij komen bij bloggers en besloot uit te zoeken waar je deze screensaver kan vinden. Al snel had ik en link gevonden en besloot ik hem te installeren. Waarom? Omdat het een onwijs handige en grote klok is én omdat het gewoon leuk staat als je je computer niet gebruikt..

De screensaver is simpel zwart met grote heldere witte cijfers welke de tijd aangeven. Als je de screensaver hebt gedownload kun je deze heel simpel installeren. Vervolgens kan je de standaard instellingen van screensavers ook hierop toepassen (na hoeveel minuten weergeven etc.) en hem daarmee toch een beetje ‘eigen’ maken.

Download de screensaver voor je MacBook of iMac hier.
Download de screensaver voor je Windows apparaat hier.

Wat vind jij van deze screensaver? Heb jij hem ook gedownload?

xx Alex

instructies voor het installeren van de screensaver op je apparaat worden gegeven bij de download. op deze links vind je instructies voor het veranderen van je screensaver: Apple Windows

volg mij op Instagram voor dagelijkse updates

  • had a fun day today shooting on a parking deck
  • oh hey I ran out of captions  how would
  • love my new myjewellery necklace  more about this beauty
  • had a fun day shooting today  follow byalexandrahuijgens

39 Comments

  1. Ik heb deze screensaver inderdaad veel voorbij zien komen op zowel blogs als op Pinterest en ik ben als een gek wezen zoeken, maar heb hem nooit kunnen vinden. Super bedankt voor de link! X

  2. Ah wat geweldig dat je er een linkje bij hebt geplaats voor de windows versie. Ik zie altijd foto’s op Insta voorbij komen van meiden die hun laptop op deze screensaver hebben staan. Ik ga hem downloaden! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close