Seven Coloured Earth Mauritius

Hoi!

Aangezien het weer hier de laatste tijd niet echt top is, leek het mij een leuk idee om nog een laatste post te delen over onze vakantie in Mauritius. Het is inmiddels alweer meer dan twee maanden geleden dat we het eiland bezochten en ik realiseerde mij opeens dat ik nog niet had geschreven over een heel mooi stuk natuur.

Op één van de dagen tijdens onze vakantie huurden we een auto en reden we 2,5 uur naar beneden op het eiland om de bossen te bezoeken, omdat we zoveel mooie foto’s en verhalen hadden gezien en het graag zelf ook wilden zien. We besloten het Chamarel gebied te bezoeken na een lange rit door echte Afrikaanse dorpjes en echt het mooiste tropische woud ooit (serieus, ik ben nog steeds onder de indruk over de schitterende natuur op het eiland, zelf ook al zagen we maar een klein deel) kwamen we eindelijk aan.

We konden met onze auto een gebied in en de eerste stop -na nog een rit door het mooie woud- was bij een waterval. De eerste echte waterval die ik ooit zag in mijn leven en alles eromheen was ook zo mooi, dat het echt onwijs veel indruk maakte. De tweede stop was bij het Seven Coloured Earth gebied, een gebied met 7 kleuren aarde, allemaal ‘gemaakt’ door de natuur zelf. Je kan daar meer over lezen op deze website. Het was echt indrukwekkend en bijzonder om te zien, je gelooft gewoon bijna niet dat het echt is door de kleuren! Anyway, ik denk dat foto’s meer zeggen dan woorden, dus bekijk vooral de foto’s hieronder even..

Wat is het mooiste wat jij ooit hebt gezien qua natuur?

 

 

H&M bikini top // Brandy Melville top // America Today jeans // Sacha espadrilles // Furla bag // TOMS sunglasses

Bewaren

Bewaren

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close