Shooten in Leiden

Hoi!

Enige tijd geleden besloot ik contact op te nemen met een aantal bloggers/influencers/Instagrammers om shoots mee in te plannen. Tot nu toe heb ik voornamelijk fashion- en portretshoots gedaan en ik wil graag mijn portfolio uitbreiden met blogger fotografie, dus dit leek een logische stap. Één van de meiden die ik benaderde was Frederique, ik kende haar al van wat events en we besloten een shoot in te plannen. Na twee mislukte pogingen (lees: last minute cancellen i.v.m. regen) hadden we afgelopen zaterdag perfect weer voor de shoot en hadden we een leuke middag in Leiden.

Aan het einde van de middag deden we nog even een drankje op het terras en maakte Frederique ook nog wat foto’s van mij, ook al had ik die dag niet echt iets speciaals aan. Mijn haar is trouwens ook lekker gek, daar kwam ik door de foto’s dus pas achter, haha! Een aantal foto’s die ik heb gemaakt vind je nu al op Instagram en ik zal er binnenkort meer op mijn fotografiewebsite plaatsen. Mocht je met mij willen shooten, stuur me dan even een berichtje en we bespreken samen de opties!

Wat vind je van de foto’s van mij en mijn vrijwel volledig zwarte look?

 

 

 

H&M shirt // Monki jeans // Chanel sneakers & bag // Céline sunglasses // Hèrmes bracelet // Cheap Monday choker necklace

fotografie: Frederique (FAB le Frique)
nabewerking: me

COMMENTS
 • Leuke foto’s! :)

  26/09/2017
 • super leuk dat je met frederique hebt afgesproken! dit zijn iniedergeval ook al hele mooie foto’s. x

  26/09/2017
 • Wow…it look super amazing…thx for sharing honey…:-)

  26/09/2017
 • Loooove your sneakers!

  14/10/2017
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog
 • 50 shades of white