Shop mijn garderobe & YouTube?

Hoi!

Vandaag even een korte update, omdat ik jullie wilde laten weten dat je nu ook uit mijn kledingkast kunt shoppen! Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord over United Wardrobe, zo niet, dan hierbij een kleine uitleg. United Wardrobe is een soort Marktplaats voor mode items. Op deze website kunnen mensen kleding kopen & verkopen. Veel bloggers waren hier al actief met het verkopen van (designer) items en ik wilde het ook wel eens proberen, aangezien ik de gewone Marktplaats website een beetje zat ben voor kleding, maar wel wat leuke items had om te verkopen..

Op dit moment kan je dus een aantal leuke items uit mijn virtuele kast shoppen voor fijne prijsjes. Ik heb al wat items verkocht, maar er is nog wel genoeg te vinden. Het meeste is niet of amper gedragen en aangezien ik altijd heel zuinig ben, kan je mooie items verwachten. Alle prijzen zijn daarnaast inclusief verzendkosten, dus als koper krijg je die niet meer achteraf. Sommige prijzen kunnen daardoor wel hoog lijken, maar als je bedenkt dat er EUR 6,50 aan verzendkosten bij inbegrepen is, dan valt het eigenlijk wel mee :)

Mijn virtuele shopje vind je onder deze link, meer items volgen binnenkort!

tekst gaat verder onder foto..

Daarnaast heb ik nog een klein vraagje: ik ben aan het overwegen om weer YouTube video’s te gaan maken, bijvoorbeeld shoplogs, fashion item highlights ((nieuwe) designer items, favorieten etc.) en misschien vlogs bij leuke uitjes. Zou jij daar naar kijken? En heb je dan een voorkeur voor Engels of Nederlands?

Ik lees het graag in je comment, dankjewel! :)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close