Nieuwe sieraden en fijne tops

Schoot ik vorige week maandag een hele lading foto’s voor blogposts, was ik vanaf de dag daarna ziekig en kreeg de griep mij te pakken waardoor ik er alsnog niets mee kon. Of naja, het kon wel, maar ik had er gewoon geen energie voor, haha ;). De afgelopen weken heb ik een aantal leuke nieuwe items gekocht, voornamelijk sieraden, en ik laat het zoals gewoonlijk weer graag aan je zien.

Happiness Boutique sieraden

Allereerst mocht ik een aantal weken geleden sieraden uitkiezen bij Happiness Boutique, een leuke Duitse sieradenwebshop. Tijdens het zoeken in de shop stuitte ik al snel op de zilveren armband met het knoopje erin. Ik was al een tijdje op zoek naar een dergelijke armband, maar had nog geen leuke betaalbare gevonden tot nu. De armband is heel stevig, zit fijn om je pols en ziet er onwijs mooi uit, heel fijn! :) Daarnaast wilde ik graag nog een roségouden kettinkje, dat was de enige kleur die ik nog niet had. Ik stuitte al snel op dit fijne kettinkje met een maan en sterretje en vond deze zo leuk, dat ik snel besloot dat dit het andere item moest zijn.

De items werden onwijs snel geleverd en zaten goed en stevig verpakt in een mooi doosje. Zeker een aanrader dus als je nog leuke sieraden zoekt. Bovendien krijg je t/m 11 maart 10% korting op je bestelling (minimale bestelwaarde €19,00) als je bij het betalen de code acoupleblog gebruikt, altijd fijn! :)

Shop de items hier:

All the Luck in the World  & Little March sieraden

De Nederlandse webshop All the Luck in the World ontdekte ik ongeveer een half jaar geleden op Instagram en ik was gelijk verliefd op de leuke, minimalistische sieraden die worden verkocht. Toch duurde het vrij lang tot ik eindelijk iets bestelde, maar een twee weken geleden besloot ik het dan eindelijk te doen. Ik koos een initial kettinkje met de letter R (van Roy, mijn vriend) en een olifantje, omdat ik gewoonweg onwijs gek ben van olifanten én omdat deze twee kettinkjes al die tijd al bovenaan mijn ‘lijstje’ stonden bij de shop. Ik besloot voor goud te gaan, omdat ik dat nog niet veel had en ik graag wat meer goud wil gaan dragen. De bestelling was onwijs snel binnen en ontzetten cute en leuk ingepakt. De kettinkjes heb ik inmiddels al een aantal keer gedragen en ik ben er onwijs blij mee, grote kans dat mijn collectie binnenkort wel wordt uitgebreid, haha ^^

Om mijn ‘ik wil meer goud dragen’ nog even door te zetten, was ik ook op zoek naar nieuwe toffe gouden oorbellen. Via via kwam ik op Instagram de leuke, kleinschalige webshop Little March tegen, beheerd door de pas 15-jarige Maartje. Op haar Instagram zag ik bovenstaande gouden ringen en ik was gelijk verliefd, bestelde ze meteen en had ze de volgende dag in huis in een superleuke verpakking. Ook de oorbellen heb ik al een aantal keer gedragen en zijn echt precies wat ik zocht!

Bershka tops

Last but not least kocht ik ook nog twee fijne tops bij Bershka. Ik was al een tijdje op zoek naar fijngebreide tops in verschillende kleuren, omdat deze fijn zijn op bijvoorbeeld werk en omdat je ze eindeloos kunt combineren. Daarnaast gaan ze mee in verschillende seizoenen, wat ik ook echt ideaal vind. De witte gestreepte top is inmiddels één van mijn favorieten en draag ik onwijs vaak, de rode is wat meer wijdvallend en zit daardoor ook echt heerlijk, twee goede aankopen dus!

Heb jij onlangs nog leuke nieuwe dingen geshopt? En wat vind je van mijn nieuwe items?
Laat het weten in een comment, vind ik leuk! :)

 

 

BewarenBewaren

COMMENTS
 • Wat een mooie aankopen allemaal! De sieraden zijn echt prachtig <3

  13/02/2018
 • Ooh die sieraden zijn leuk!!!

  13/02/2018
 • Ahh zulke mooie, minimalistische sieraden!! Wauw! Die gestreepte top is ook echt mega leuk!

  13/02/2018
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?