ilumuoti - Shoplog Some New Stuff - Fashion post

Some New Stuff

Misschien herinner je mijn post over bewuster kleding kopen, welke ik vorig jaar plaatste. Ik besloot minder te winkelen en alleen nog items te kopen die ik echt nodig had of die lang mee konden gaan. Ik kan -met enige trots- vertellen dat dit mij goed is gelukt tot nu toe. Ik kan middagen winkelen zonder iets te kopen of hooguit 1 à 2 items. Ik koop alleen dingen die ik echt leuk vind en ik heb ook mijn kledingkast meer uitgezocht, waardoor hij steeds ‘beter’ wordt.

Anyway, shoppen kan ik nog steeds en de laatste maanden heb ik weer wat nieuwe dingen gekocht, sommige items in outlets of steden, andere items online (en in de sale^^) en ik wilde graag wat dingen aan jullie laten zien. Ik ontdekte ook dat de trap in onze huiskamer een best wel toffe shootlocatie is, dus ik moet toegeven dat ik de foto’s ook best wel tof vind.. Zet je schrap voor en leuke shoplog!

Furla Julia Tas

Laten we beginnen met dit sprankelende tasje. Ik was al een tijdje aan het kijken naar zilveren en shiny tasjes toen ik deze zilveren Julia tas van Furla spotte in de designer outlet in Roermond. Ik besloot de winkel binnen te gaan en de tas te ‘passen’ en ik wist meteen dat ik hem moest hebben. I mean; hij is de perfecte partytas en kan op veel manieren worden gecombineerd om een party outfit de final touch te geven.

Ik heb de tas inmiddels al gedragen tijdens een Kerstfeestje en ik had hem ook bij me tijdens de Kerst, waardoor ik kan concluderen dat hij elke cent waard is geweest. Helaas kan ik je niet precies vertellen waar hij te koop is, behalve dan in de designer outlet in Roermond..

Komono Winston Monte Carlo Lizard Horloge*

Onlangs kreeg ik de kans om online te shoppen bij Brandfield.nl, omdat ik shopping money had gekregen. Ik ging langs alle categorieën, voegde veel toe aan mijn winkelmandje en kon vervolgens moeilijk besluiten welke items ik wilde bestellen. Totdat ik de Komono horloges spotte. Ik had eerder al horloges van dit merk gezien in een winkel in Antwerpen en op Instagram en ik vond ze toen al tof.

Toen ik dit horloge zag -hij is nu in de aanbieding voor€ 69,00!- wist ik meteen dat ik hem wilde. Ik vind hetnamelijk heel tof dat het bandje en uurwerk dezelfde kleur hebben en de gouden details maken het horloge helemaal af en classy. Normaal gesproken houd ik bij horloges eigenlijk helemaal niet van goud, maar bij dit horloge vind ik het juist wel heel mooi!

Calvin Klein & Hilfiger Underwear • Cheap Monday Choker Ketting

Sinds ik ongeveer een jaar terug mijn eerste setje Calvin Klein underwear kocht ben ik om. De stofjes zijn heerlijk zacht, de items gaan lang mee en ze zitten perfect. Mijn gedachten over Tommy Hilfiger underwear zijn inmiddels ook zo, sinds ik daar een item van kocht. Zodra een item in de sale is, móet ik hem dan ook wel kopen. Daarom voegde ik de laatste maanden wat nieuwe items toe aan mijn garderobe (oké, met een beetje hulp van de Kerstman ^^).

De laatste weken van december bracht ik veel door in webshops om een perfecte Kerstlook te vinden, waardoor ik wat kleding en sieraden bestelde. Helaas was geen van de kledingitems echt goed genoeg en waren de sieraden het ook niet helemaal, behalve dit sterren choker kettinkje van Cheap Monday (via Asos). Hij is echt superfijn en past bij veel items, ik heb hem dan ook al veel gedragen. Je vindt hem hier voor €13,33.

Fashionology & Karma* oorbellen

Sinds ik in februari een tweede gaatje in beide oren heb laten schieten, koop ik af en toe mooie minimalistische oorbelletjes van echt zilver. Fashionology werd één van mijn favoriete merken, omdat ze hele mooie fijne oorbelletjes in echt zilver verkopen. De oorbelletjes op deze foto zijn mijn laatste aankopen en draag ik continu. Ook kocht ik tijdens mijn shopsessie op Brandfield een mooi paar zilveren oorbelletjes (de staafjes) van Karma, welke heel mooi en fijn zijn. Ik twijfelde eerst tussen een aantal mooie Buddha to Buddha sieraden, maar besloot toch hiervoor te gaan samen met het horloge.

Bershka sweater

Last but not least kocht ik deze sweater een tijdje geleden tijdens een shopsessie in Amsterdam met Rowan. Ik zag hem hangen bij Bershka en wilde hem eerst niet kopen, omdat ik al veel sweaters heb. Het zachte stofje en de minimalistische look haalden mij toch over om hem te passen en inmiddels behoort hij tot mijn favorieten. Ik heb hem al veel gedragen en hoor er veel goeds over, dus ik ben er erg blij me.. :)

Wat vind jij van mijn laatste aankopen? Welk item is jouw favoriet?

 

xx Alex

Facebook • Instagram • Twitter

Follow

items gemarkeerd met een * ik ontvangen van Brandfield.nl
als onderdeel van een samenwerking

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close