Zomer / Pre-Herfst Shopping pt. II

Hoi!

Na mijn vorige shoplog heb ik inmiddels alweer wat leuke nieuwe items voor de zomer -al hadden we niet echt zomers weer- en voor de herfst gekocht. En naja, het leek mij leuk om het allemaal weer met jullie te delen en vergeet vooral niet om alles te lezen, omdat ik ook een leuke winactie voor jullie heb!

Schoenen

Allereerst heb ik drie paar nieuwe schoenen. Zoals ik eerder al vertelde mocht ik van Sacha een paar zomerschoenen uitzoeken en ik besloot om een paar zilveren loafers te nemen, welke je al hebt kunnen zin in deze outfit post. Daarnaast ontving ik laatst deze toffe Toms sandalen. Ik was al een tijdje op zoek naar soortgelijke sandalen toen ik deze ontving, ze zitten en lopen perfect, dus ik ben enorm blij dat ik de sandalen heb gevonden die ik zocht!

En daarnaast heb ik nu eindelijk mijn droomschoenen: Chanel sneakers. Chanel sneakers stonden al een hele tijd op mijn wishlist, maar ik kocht/vond ze nooit. Ik wilde eigenlijk een aantal maanden terug sneakers kopen, maar toen werd het de tas, haha! Anyway, deze sneakers zijn uit de Spring/Summer collectie en zijn gekocht op Designer Vintage, ik raad je zeker aan om daar eens te kijken als je toffe designeritems zoekt, maar niet de nieuwprijs wilt betalen!

Je vindt de items hier:

Sieraden

Ook heb ik nieuwe sieraden. Zoals ik in deze post al vertelde, ontving ik een mooi Infinity kettinkje met gepersonaliseerde gravering. Ook was ik de gelukkige winnares van een tof Casio horloge op Emma haar blog,  ik ontving hem zo’n twee weken terug en ben er heel blij mee, nogmaals bedankt Emma! Ook kocht ik een aantal nieuwe oorbellen. Ik ging shoppen in Amsterdam en kocht twee paar zilveren oorbellen (de bovenste & onderste) bij & Other Stories, een winkel waar ik meestal mooie oorbellen voor mezelf vindt. Ook kocht ik toffe ringetjes by My Jewellery, het fijne aan deze oorbellen is dat het geen ‘gewone’ ringetjes zijn, want die krijg ik nooit dicht, dus ik ben heel blij dat ik eindelijk zo’n paar oorbellen met fijne sluiting heb gevonden!

Je vindt de items hier:

Kleding

En natuurlijk heb ik ook wat nieuwe kledingitems, al is het niet heel veel, omdat ik op dit moment best wel tevreden ben met mijn garderobe. Ik vond het leuke shirtje bij H&M en moest hem gewoon kopen, samen met het zwarte jurkje, welke perfect is om naar mijn werk te dragen! Ook ben ik de laatste tijd helemaal fan van blouses, vooral de luchtige/zomerse varianten, dus ik was heel blij dat ik deze vond bij H&M, precies wat ik zocht! En dan nog volledig uit mijn comfort zone: ik kocht een onwijs toffe rode broek bij Bershka, ik vind hem heel tof, maar moet nog wel even wennen, haha!

Je vindt de items hier:

Naast al deze items heb ik ook een ‘nieuwe’ telefoon! Ik mocht een nieuw telefoonhoesje uitzoeken, maar aangezien mijn telefoon rood is, besloot ik dat ik geen hoesje wil gebruiken op dit moment. Maar: daarom heb ik wel een leuke giveaway voor jullie! Volg mij en Hoesjes Outlet op Instagram (hier & hier) en misschien win jij €35 shoptegoed bij Hoesjes Outlet, een leuke webshop met toffe accessoires en telefoonhoesjes, bijvoorbeeld iPhone 7 hoesjes en powerbanks. Laat me even in een comment weten of je meedoet (incl. Instagram username)!

Wat vind jij van mijn nieuwe items?

8 Comments

  1. Die blouse met roodachtige/witte strepen heb ik al supervaak gezien in de winkel en ik blijf ‘m supergaaf vinden! En je zilverkleurige lovers zijn echt liefde <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close