Zomer / Pre-Herfst Shopping pt. II

[:nl]Hoi!

Na mijn vorige shoplog heb ik inmiddels alweer wat leuke nieuwe items voor de zomer -al hadden we niet echt zomers weer- en voor de herfst gekocht. En naja, het leek mij leuk om het allemaal weer met jullie te delen en vergeet vooral niet om alles te lezen, omdat ik ook een leuke winactie voor jullie heb!

Schoenen

Allereerst heb ik drie paar nieuwe schoenen. Zoals ik eerder al vertelde mocht ik van Sacha een paar zomerschoenen uitzoeken en ik besloot om een paar zilveren loafers te nemen, welke je al hebt kunnen zin in deze outfit post. Daarnaast ontving ik laatst deze toffe Toms sandalen. Ik was al een tijdje op zoek naar soortgelijke sandalen toen ik deze ontving, ze zitten en lopen perfect, dus ik ben enorm blij dat ik de sandalen heb gevonden die ik zocht!

En daarnaast heb ik nu eindelijk mijn droomschoenen: Chanel sneakers. Chanel sneakers stonden al een hele tijd op mijn wishlist, maar ik kocht/vond ze nooit. Ik wilde eigenlijk een aantal maanden terug sneakers kopen, maar toen werd het de tas, haha! Anyway, deze sneakers zijn uit de Spring/Summer collectie en zijn gekocht op Designer Vintage, ik raad je zeker aan om daar eens te kijken als je toffe designeritems zoekt, maar niet de nieuwprijs wilt betalen!

Je vindt de items hier:

Sieraden

Ook heb ik nieuwe sieraden. Zoals ik in deze post al vertelde, ontving ik een mooi Infinity kettinkje met gepersonaliseerde gravering. Ook was ik de gelukkige winnares van een tof Casio horloge op Emma haar blog,  ik ontving hem zo’n twee weken terug en ben er heel blij mee, nogmaals bedankt Emma! Ook kocht ik een aantal nieuwe oorbellen. Ik ging shoppen in Amsterdam en kocht twee paar zilveren oorbellen (de bovenste & onderste) bij & Other Stories, een winkel waar ik meestal mooie oorbellen voor mezelf vindt. Ook kocht ik toffe ringetjes by My Jewellery, het fijne aan deze oorbellen is dat het geen ‘gewone’ ringetjes zijn, want die krijg ik nooit dicht, dus ik ben heel blij dat ik eindelijk zo’n paar oorbellen met fijne sluiting heb gevonden!

Je vindt de items hier:

Kleding

En natuurlijk heb ik ook wat nieuwe kledingitems, al is het niet heel veel, omdat ik op dit moment best wel tevreden ben met mijn garderobe. Ik vond het leuke shirtje bij H&M en moest hem gewoon kopen, samen met het zwarte jurkje, welke perfect is om naar mijn werk te dragen! Ook ben ik de laatste tijd helemaal fan van blouses, vooral de luchtige/zomerse varianten, dus ik was heel blij dat ik deze vond bij H&M, precies wat ik zocht! En dan nog volledig uit mijn comfort zone: ik kocht een onwijs toffe rode broek bij Bershka, ik vind hem heel tof, maar moet nog wel even wennen, haha!

Je vindt de items hier:

Naast al deze items heb ik ook een ‘nieuwe’ telefoon! Ik mocht een nieuw telefoonhoesje uitzoeken, maar aangezien mijn telefoon rood is, besloot ik dat ik geen hoesje wil gebruiken op dit moment. Maar: daarom heb ik wel een leuke giveaway voor jullie! Volg mij en Hoesjes Outlet op Instagram (hier & hier) en misschien win jij €35 shoptegoed bij Hoesjes Outlet, een leuke webshop met toffe accessoires en telefoonhoesjes, bijvoorbeeld iPhone 7 hoesjes en powerbanks. Laat me even in een comment weten of je meedoet (incl. Instagram username)!

Wat vind jij van mijn nieuwe items?

[:en]Hi there!

After my previous shoplog I managed to buy even more nice items for Summer -though we didn’t have really sunny weather- and some items that are more suitable for Fall. And well, I’d just love to show them to you, and don’t forget to read all along, since I also got a nice giveaway for you guys!

Shoes

First of all I got myself three new pairs of shoes during the last couple of months/weeks. First of all, Sacha shoes let me pick a pair of Summer shoes and I decided to pick a pair of silver loafers, which you could already see in this outfit post. Next to that, I received those cool Toms sandals. I had been looking for this type of sandals for quite some time when all of a sudden I received those beauties. They fit perfectly and walk really nice, so I’m happy I finally got the sandals I was looking for!

Last but not least I got the shoes of my dreams: Chanel sneakers. Chanel sneakers have been on my mind and wishlist for years, but I never bought/found them. I actually planned to buy a pair of Chanel sneakers recently, but they ran out in my size, so I bought the bag haha! Anyway, those sneakers are from the Spring/Summer 2015 collection and were bought at Designer Vintage, I’d definitely like to recommend you to check this website when looking for nice designer goodies for a better price!

You can find the items here:

Jewelery

I also got myself some new jewelery pieces. First of all I received a nice engraved infinity necklace of Names4Ever, you can read more about it in this post. Next to that, I was lucky enough to win a cool Casio watch on Emma her blog, I received it two weeks ago and I really like it, thanks again Emma! Also, I finally found myself some bigger, but still minimal silver earrings. I went shopping in Amsterdam and bought two pairs of earrings (bottom and top) at & Other Stories, a store at which I usually find myself some nice pairs of earrings and I found myself cool rings with triangles at My Jewellery. The nice thing about these earrings is that they don’t have the regular ring closure, which I really can’t handle, so I’m really happy about finding those ones, especially the ones from My Jewellery, since I had been looking for earrings like those for quite some time.

You can find the items here:

Clothing

And of course I also bought some clothing items, though it isn’t that much, I’m pretty satisfied with my wardrobe at the moment. I found the cute t-shirt at H&M and just had to buy it along with the black dress, which is perfect to wear at work! Next to that, I’ve been into blouses a lot lately, especially the ones like the one I bought and I was really happy to find this piece at H&M! And well, last but not least and completely out of my comfort zone, I bought an awesome pair of red pants at Bershka, I just really like them, but I think I still have to get used to them too, haha!

You can find these items here:

Along all of this, I also got a ‘new’ phone! I got the chance to pick a nice new phonecase for it, but since my phone its color is red, I decided not to use a phonecase right now. But: I still got a nice giveaway for you! Just follow me and Hoesjes Outlet on Instagram (here & here) and you might become the winner of €35 shopping money at Hoesjes Outlet, a super nice phone accessoire store with phonecases, for example iPhone 7 cases, and powerbanks. Please let me know if you want to join in a comment!

What do you think of my new items?

[:]

COMMENTS
 • Wat heb je leuke dingetjes geshopt, ik vind de oorbelletjes heel erg pretty! En wat heb je geweldige shoes geshopt. <3
  Liefs,
  Evelien

  12/09/2017
 • Die blouse met roodachtige/witte strepen heb ik al supervaak gezien in de winkel en ik blijf ‘m supergaaf vinden! En je zilverkleurige lovers zijn echt liefde <3

  12/09/2017
 • Ahh wat zijn die Toms sandalen mooi! En wat een mooie oorbelletjes allemaal!

  12/09/2017
 • Heel vet die chanel sneakers!

  13/09/2017
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?