A Couple blog - Summer shoplog 2017

Summer Shoplog

Mijn vorige shoplog met items voor de lente en zomer voelt alweer onwijs lang geleden -ook al is dat op zich niet zo- en ik heb in de tussentijd weer leuke en fijne nieuwe items aan mijn garderobe toegevoegd. Ik kocht en ontving de afgelopen weken nieuwe leuke items voor het zomerseizoen en laat ze graag aan je zien, vooral omdat de meeste items nog te koop en veel nu in de sale zijn ^^

Zomerse schoenen

Van Sacha mocht ik een paar zomerse/festivalschoenen en ik  besloot te gaan voor deze leuke espadrilles. Naar mijn mening zijn Espadrilles echt perfect in de zomer en dit paar met leuke patches vond ik gewoon onwijs leuk. Daarnaast had ik een aantal weken terug (stiekem zo’n 2 maanden terug denk ik) een fijn shopdagje waarop ik de roze sneakers probeerde die ik al heel lang wilde. Dat paar bleek helaas niet geschikt voor mij, maar ik vond wel deze toffe Reebok sneakers en ik ben helemaal gek op ze. Ze zijn heerlijk comfy en de kleur is gewoon superleuk! En ehh ja, het leet mij ook wel een goed moment om eindelijk eens een paar  zwarte Converse All Star sneakers  te kopen, een musthave in je collectie!

Pull & Bear en andere leuke dingen

Pull & Bear is de laatste tijd één van mijn favoriete merken en winkels, omdat hun kleding gewoon heel variërend is en ik de stoffen en stylen gewoon heel leuk vind. Onlangs bestelde ik een aantal leer online bij Pull & Bear en ik ging in Alkmaar winkelen met mijn moeder. Bij Pull & Bear kocht ik de schattige blouse, een supermooie top met kant, een schattig shirt met zeemeermin print en een heerlijke comfy en super zachte truit (niet echt een zomers item, maar wel perfect voor de herfst straks.). Ook kocht ik een aantal nieuwe broeken, waaronder eindelijk een fijn paar high waist denim shorts bij America Today. Hij zit echt heerlijk, een vergelijkbaar paar met tof borduursel vind je hier! Daarnaast kocht ik een mooie short bij H&M, welke casual en toch ook een soort can zomers chic gedragen kan worden, door het model en de stof. Ook kocht ik een supermooie losse gestreepte broek bij Only, die van jullie ook veel liefde kreeg op Instagram.. Last but not least ontving ik de heerlijke 10 Days sweater en kocht ik een fijn gestreept shirt in de H&M online sale, het stofje is heel fijn en het shirt is perfect op kantoor! :)

Tops & Sieraden

Na lang twijfelen besloot ik eindelijk eens een Levi’s t-shirt te kopen. Beetje jammer dat ongeveer iedereen ze opeens draagt, maar toch zie je die van mij minder vaak voor mijn gevoel. Ook vond ik eindelijk een bomber jasje welke mij niet op een bodybuilder laat lijken, iets wat meestal wel gebeurt haha. Naast alle kleding kocht en ontving ik ook wat mooie sieraden. Zo kocht ik schattige kettinkjes bij H&M en Pull&Bear en ontving ik kettinkjes en armbandjes van  OhSoHip en Sacha. Ennn, Roy gaf mij een schitterend Tiffany & Co kettinkje voor mijn verjaardag, hij is zo mooi! <3

Jurkjes & Chanel

Ein-de-lijk vond ik twee fijne zomerjurkjes bij Primark en The Sting. Ik was al onwijs lang op zoek naar fijne zomer-/strandjurkjes, maar kon niet echt de juiste exemplaren vinden. En nu heb ik deze twee, ze zijn echt heel fijn! En tja, last but not least kocht ik een geweldige tas. Hij stond al lang op mijn wishlist en ik besloot dat ik hem als verjaardagscadeautje voor mezelf mocht kopen: een Chanel WOC bag. Ik ben er echt onwijs blij mee, binnenkort komt hier een aparte post over online! ^ ^

Wat vind jij van mijn zomerse aankoopjes?

xx Alex

16 Comments

  1. De streepjesbroek en espadrilles zijn super leuk, en die CHANEL tas <3 Ooit trakteer ik mezelf ook nog eens op zo'n mooie tas. En wat lief dat je vriend je een Tifaany&Co kettinkje gaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close