A Couple blog - Outfit - Teddy in Amsterdam

Teddy coat in Amsterdam

Wauw, gewoon wéér een nieuwe blogpost, totaal anders dan de afgelopen maanden haha! Ik moet zeggen dat ik het wel leuk en fijn vind om weer bezig te zijn met bloggen, lekker content creëren, heerlijk :)

Anyway, afgelopen zaterdag was ik met vriendin Saranda in Amsterdam, gewoon een dagje rondstruinen door verschillende straten en leuk foto’s maken voor Instagram. Saranda en ik kennen elkaar via het bloggen, ik vind het superleuk dat we vaak afspreken, zo heeft onze hobby uiteindelijk voor een mooie vriendschap gezorgd!

Maar goed, vaag verhaal dit, waar deze post eigenlijk om gaat is de outfit die ik die dag droeg. We maakten veel foto’s bij de ijsbaan op het Museumplein en op de Dam en aangezien ik de foto’s en outfit leuk vond, kon ik het niet laten om weer eens een outfitje te delen. Ik droeg mijn nieuwe schoenen, nieuwe fijne top en mijn nieuwe favoriete teddy jas! :)

Wat vind jij van mijn outfit en de foto’s? Ik hoor het graag in een comment, vind ik leuk! :)


✨ Outfit Details ✨

H&M Teddy Jack (hier)
Bershka Top (hier)
Monki Jeans
Vans Sneakers
Chanel Classic bag
Cluse x Negin Watch

fotografie: Saranda (op iPhone 8 +)


deze post bevat gesponsorde links. meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.
de producten in deze post zijn niet gesponsord.

 

COMMENTS
 • Geweldige outfit! Ik vind de outfit posts die je altijd post juist erg leuk (:
  Fijn he die teddy jassen? Vind ze zo fijn!
  Liefs,
  Evelien

  11/01/2018
 • Wat een leuke outfit! Ik vind vooral je shirtje erg leuk.

  11/01/2018
 • Prachtige foto’s zeg! Ik vind je jas echt onwijs mooi.

  11/01/2018
 • Ik vind de foto’s heel leuk geworden! En, wat zit je haar ook leuk zeg. Liefs!

  11/01/2018
 • You look super cute :)

  11/01/2018
 • Wauw wat een mooie foto’s!! En dat nog wel met een iPhone!! En love je jas!

  08/02/2018
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?