Wauw, gewoon wéér een nieuwe blogpost, totaal anders dan de afgelopen maanden haha! Ik moet zeggen dat ik het wel leuk en fijn vind om weer bezig te zijn met bloggen, lekker content creëren, heerlijk :)

Anyway, afgelopen zaterdag was ik met vriendin Saranda in Amsterdam, gewoon een dagje rondstruinen door verschillende straten en leuk foto’s maken voor Instagram. Saranda en ik kennen elkaar via het bloggen, ik vind het superleuk dat we vaak afspreken, zo heeft onze hobby uiteindelijk voor een mooie vriendschap gezorgd!

Maar goed, vaag verhaal dit, waar deze post eigenlijk om gaat is de outfit die ik die dag droeg. We maakten veel foto’s bij de ijsbaan op het Museumplein en op de Dam en aangezien ik de foto’s en outfit leuk vond, kon ik het niet laten om weer eens een outfitje te delen. Ik droeg mijn nieuwe schoenen, nieuwe fijne top en mijn nieuwe favoriete teddy jas! :)

Wat vind jij van mijn outfit en de foto’s? Ik hoor het graag in een comment, vind ik leuk! :)


✨ Outfit Details ✨

H&M Teddy Jack (hier)
Bershka Top (hier)
Monki Jeans
Vans Sneakers
Chanel Classic bag
Cluse x Negin Watch

fotografie: Saranda (op iPhone 8 +)

[show_shopthepost_widget id=”2984417″]


deze post bevat gesponsorde links. meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.
de producten in deze post zijn niet gesponsord.

 

12 Comments

 • Posted 11/01/2018 09:08
  by evelien

  Geweldige outfit! Ik vind de outfit posts die je altijd post juist erg leuk (:
  Fijn he die teddy jassen? Vind ze zo fijn!
  Liefs,
  Evelien

  • Posted 14/01/2018 17:25
   by Alexandra

   Leuk om te horen, dankjewel Evelien! <3 Jaa, teddy jassen zijn heeeerlijk! :)

 • Posted 11/01/2018 09:28
  by Kelly

  Wat een leuke outfit! Ik vind vooral je shirtje erg leuk.

  • Posted 14/01/2018 17:25
   by Alexandra

   Dankjewel Kelly! Had hem echt net nieuw, heel blij mee! :)

 • Posted 11/01/2018 10:47
  by Anna

  Prachtige foto’s zeg! Ik vind je jas echt onwijs mooi.

 • Posted 11/01/2018 11:09
  by Laura

  Ik vind de foto’s heel leuk geworden! En, wat zit je haar ook leuk zeg. Liefs!

 • Posted 11/01/2018 21:04
  by Beauty Unearthly

  You look super cute :)

 • Posted 08/02/2018 13:53
  by Mei Qi

  Wauw wat een mooie foto’s!! En dat nog wel met een iPhone!! En love je jas!

Leave a comment