Personal Stories - Thank You 2016 featured Happy New Year - ilumuoti
LifePersoonlijkTalks

✨Thank you 2016 ✨

Het is het einde van het jaar, dus dat betekent dat het tijd is voor alle sentimentele posts. Er zijn in 2016 veel dingen gebeurd en ik kan zeggen dat dit jaar veel veranderingen voor mij meebracht. Daarom heb ik besloten een bedankbrief te schrijven aan 2016.

“Beste 2016,

Je was een jaar met vele gebeurtenissen. Niet alleen voor mij als persoon, maar voor de hele wereld. Een jaar waarin veel oorlog, discussies, haat en terrorisme centraal stonden en een jaar met gek nieuws, de Brexit en de verkiezingen in Amerika. De wereld is dit jaar veel mensen verloren, onschuldige mensen, gedood door haat en oorlog. Maar de wereld heeft dit jaar ook veel mensen mogen verwelkomen, mensen met een volledig leven voor zich, klaar om de wereld de veroveren. En veel goede dingen gebeurden ook, zoals de Olympische Spelen wat veel mensen bij elkaar brengt en laat zien wat voor een geweldige sporters ons land heeft.

2016, je was een jaar waarin veel gebeurde voor mij. Goede dingen. Héle goede dingen eigenlijk. En natuurlijk waren er ook af en toe wat minder leuke dingen, wat meer negatieve zaken, maar die herinner ik mij slecht. Deels omdat ze niet heel slecht waren, maar ook omdat de goede dingen ze overschaduwen.

In 2016 werd ik verliefd. En het was niet even een korte ‘fling’. Nee, dit is serieuze sht. Ik ontmoette Roy, had veel dates en werd uiteindelijk zijn vriendin. Wat ook betekent dat hij mijn eerste vriend ooit werd. En ik kan mij geen betere eerste vriend -niet dat ik plannen heb om een nieuwe te zoeken-, aangezien we het geweldig hebben samen en echt van elkaar houden. En dat resulteerde in nog een grote gebeurtenis in 2016, we verlieten beiden ons ouderlijk huis en gingen samenwonen. Nu wonen we in ons eigen huis wat inmiddels ons thuis en onze favoriete plek is.

Ik reisde ook veel in 2016. Ik bezocht Curaçao,Parijs, Milaan, Antwerpen, Disneyland Parijs, Düsseldorf, Roermond en Londen dit jaar en ik voel mij enorm gelukkig en dankbaar voor het feit dat ik zoveel kan reizen. Ik heb veel nieuwe dingen gezien van de wereld en ik geniet echt van alle reisjes die ik maak met geweldige mensen, waarmee ik toffe herinneringen creëer. Het reizen is iets wat onder andere kan door mijn baan, aangezien ik daar mijn geld verdien, de baan waar ik sinds dit jaar een vast contract heb, iets wat heel fijn voelt.

Dus ja, ik vind dat ik wel mag zeggen dat je een topjaar was 2016. Ik kreeg de kans om mijzelf te ontwikkelen, om dingen te ontdekken, om kennis te maken met echte liefde en om mijn leven te leiden zonder grenzen. En ik ben daar enorm dankbaar voor. Dankbaar dat ik zoveel geweldige mensen om mij heen mag hebben, dankbaar voor het hebben van een leuke fulltime baan, dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb om toffe foto’s te maken en te bloggen en dankbaar voor alles wat ik in mijn leven kan doen.

Dankjewel aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie jaar, ik hoop dat jouw jaar ook mooi was. Ik hoop dat jij ook de mogelijkheid had om dit jaar het maximale uit je leven te halen en van elk moment te genieten.

Dankjewel 2016, voor alle mooie kansen en herinneringen.

xx Alex”

Hoe was jouw 2016?

Follow

Bewaren

6 Comments

Leave a Response

CommentLuv badge

Close