Wat een heerlijk zonnetje hebben we de laatste tijd weer vaak zeg! Wel jammer dat het nog redelijk koud is buiten, maar wat mij betreft maakt de aanwezigheid van zon een hoop goed :). Twee weken geleden ging ik op zo’n zonnige dag gezellig met Janne Amsterdam in. We hadden elkaar al een tijd niet gezien en gesproken, dus het was tijd om even bij te kletsen en om weer even wat leuke foto’s te maken. We begonnen de dag met een fijne kop thee bij Het Warenhuis, een superleuk restaurantje met een hele toffe inrichting (foto’s hieronder).

Daarna hebben we nog een beetje gewandeld rond de grachten, we maakten outfitfoto’s van Janne en uiteindelijk maakte Janne nog wat foto’s van mij. Ik droeg een redelijk eenvoudige all-black outfit met mijn bruinachtige teddy jas, perfect met het frisse, maar wel zonnige weer! De zon was voor mij ook een reden om meteen mijn zonnebril te dragen. Ziet er soms een beetje ‘drastisch’ uit, maar ik heb helaas heel snel last van zonlicht en krijg hoofdpijn als ik het niet doe. Sinds kort weet ik dat dit komt doordat ik schijnbaar grote pupillen heb en mijn ogen dus meer licht opvangen (ofzoiets). Anyway, ik liep lekker als een diva door Amsterdam en vond het weer gezellig met Janne. Af en toe even bijkletsen met vriendinnen en meiden die ik ken van het bloggen is gewoon fijn :).

Ben jij wel eens bij  Het Warenhuis geweest? En wat vind je van de foto’s?

Thee drinken & bijkletsen in Amsterdam


✨ Outfit Details ✨

Monki Trui & Jeans (shop)
Vans Sneakers (shop)
Chanel Classic Bag (shop)
Friday Teddy Jas
Céline Zonnebril

fotografie: Janne


BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 Comments

 • Posted 23/03/2018 08:18
  by evelien

  Wat een leuke en mooie foto’s weer! Wauw <3
  Ik ken het warenhuis nog niet, ik ga er een keer kijken aangezien ik in Amsterdam studeer. :-)
  Liefs,
  Evelien

  • Posted 23/03/2018 12:42
   by Alexandra

   Dankjewel! En moet je zeker doen, het is echt leuk daar! :)

 • Posted 23/03/2018 10:41
  by Denise

  Je ziet er leuk uit babe! Mega leuk bewerkt ook in zo’n collage! Hoe doe je dat?

  • Posted 23/03/2018 12:44
   by Alexandra

   Dankje! Bedoel je die vierkante foto over de andere? Dat heb ik in Photoshop gedaan :) Verder zijn het steeds 2 foto’s die ik in Photoshop naast elkaar heb gedaan :)

Leave a comment