Tijd voor een update

Zo, hehe, daar ben ik weer. Ik zat de laatste tijd best lekker weer in het bloggen, maar ik had afgelopen weekend een dansvoorstelling, waardoor vrijwel al mijn vrije tijd de afgelopen 2 weken daar aan op ging. Dus ja, alles wat ik toen over had, ging even niet naar mijn blog. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt.. Anyway, aangezien ik een half jaar (ongeveer) geleden aangaf even te stoppen met bloggen, maar ik nu toch wel weer post en er privé ook van alles is veranderd, leek het mij een goed idee om jullie even een kleine update te geven. Gewoon zodat jullie weten wat jullie hier nu kunnen verwachten en hoe het nu met mij gaat :)

Hoe gaat het met mij?

Om maar meteen met dat laatste te beginnen: op het feit dat ik nu ziek ben ( :( ) na, gaat het goed met mij! Vorige week heb ik besloten om na vier weken mijn contract op mijn nieuwe baan op te zeggen. Ik ga hier verder niet teveel op in, maar ik zat op mijn nieuwe werk niet lekker in mijn vel en niet op mijn plek en dit voelde als de beste beslissing. En dat was het ook. Ik ben deze week tot nu toe de hele week thuis en ik voel me goed, relaxed en vrolijk, iets wat de afgelopen weken niet veel voorkwam. De komende weken ga ik hard op zoek naar een nieuwe baan en bedenken wat ik nou echt wil, ondertussen kan ik in ieder geval tijdelijk ergens anders werken.

Trouwens, even leuk om te delen: sinds december gebruik ik een sim only telefoonabonnement, waardoor ik mijn iPhone 8+ los kon kopen en nergens meer aan vast zit, ook niet aan een BKR registratie. Laatstgenoemde is nieuw sinds vorig jaar en houdt in dat je een abonnement met telefoon (vanaf een bepaalde waarde) eigenlijk geregistreerd wordt als ‘schuld’, bij een sim only is dit niet, omdat je geen telefoon (item) hoeft af te betalen. Daarom heb ik gekozen voor een sim only, dan weet ik zeker dat ik op dat punt geen schuld heb staan, erg fijn als je bijvoorbeeld een huis wilt kopen. Ik wilde dit nog even met jullie delen, had ik nog niet gedaan, maar mijn ervaring tot nu is heel goed! So far de persoonlijke update, want buiten dit heb ik eigenlijk niet veel te melden, haha ;)

Blog update

Dan even over de blog: je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat er de afgelopen periode opeens weer wat artikelen online kwamen. Ik merkte dat ik het content creëren toch wel een beetje mistte en dat ik sommige dingen uitgebreider wilde delen dan met alleen een fotootje op Instagram. Daarom heb ik nu ook besloten toch weer af en toe te gaan bloggen. Geen vast schema, geen verplichtingen, maar wel met plezier. En tja, dat ik deze week dus de hele week thuis ben, komt mooi uit, want ik heb alweer lekker veel foto’s kunnen maken en ga hard aan de slag met wat posts. Ook heb je waarschijnlijk al gezien dat mijn lay-out (alweer) veranderd is. Ik vond het tijd voor iets nieuws, ik ben nu nog bezig met de laatste ‘tweaks’, maar wel al erg blij met hoe het er nu uit ziet!

Ik ben benieuwd wat jij er van vindt en hoe het met jou gaat, laat je het weten in een comment?

 

volg mij op Instagram voor dagelijkse updates

  • had a fun day today shooting on a parking deck
  • oh hey I ran out of captions  how would
  • love my new myjewellery necklace  more about this beauty
  • had a fun day shooting today  follow byalexandrahuijgens

BewarenBewaren

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close