ilumuoti - Citytrip London December 2016 - Travel post

Three Days in London 🇬🇧

De laatste keer dat ik Londen bezocht was tijdens oud & nieuw 2013-2014. Dat was zelfs het reisje waarin ik mijn Chanel tas kocht en dit reisje startte ook wel mijn liefde voor designertassen.. Anyway, twee weken geleden gingen Roy en ik voor drie dagen naar Londen. We gingen op donderdag weg en vlogen terug op oudjaarsavond. Dankzij de mist hadden we flink wat vertraging, maar kwamen we uiteindelijk om 22:30u aan op onze eindbestemming, dus onze NYE was lekker kort, haha!

Maar goed, terug naar Londen. De grote sale startte een aantal dagen voor onze aankomst, dus we hadden verwacht dat we wel een beetje konden shoppen. We waren alleen even vergeten dat wij natuurlijk niet de enigen zouden zijn met dat idee. Alle winkelgebieden -met name Oxford Street en het gebied rondom (en in) Harrods- waren gewoon echt overbevolkt, waardoor we hier steeds snel weer weggingen. We hebben zelfs helemaal niks gekocht, ik ben nog steeds onder de indruk daarvan..

We brachten alle drie de dagen door in de stad, verplaatsten ons per metro en zagen veel leuke dingen. Helaas konden we niet in de London Eye, omdat het mistig en druk was en we op onze laatste dag geen tijd meer hadden. We zagen wél de Wissel van de Wacht wat best tof was (al vond ik 1 keer dan wel weer genoeg haha), bezochten het gebied bij de Westminster Abbey en Big Ben, liepen rond bij de Tower of Londen en staken de Tower Bridge over in de lucht (mét glazen vloer).

Ik maakte wat foto’s met mijn iPhone 6s en hier vind je outfitfoto’s gemaakt in Londen. Het reisje was erg leuk en gezellig, maar toch willen we nog een keer terug met iets warmer weer en minder mensen, omdat we het idee hebben dat we meer hadden kunnen doen als het wat rustiger was. Maar hé, mijn Britse accent is wel weer terug, haha! Weet jij wanneer de beste maand is om Londen te bezoeken?

Ben jij ooit in Londen geweest? Vind je het een leuke stad?

xx Alex

Oh, en ik vergat bijna iets heel fijns te vermelden! Ik heb coeliakie -wat je misschien al wist- en dat betekent dat ik allergisch ben voor gluten. Tijdens ons verblijf in Londen ontdekte ik dat deze stad echt een hemel is voor glutenvrije mensen! De menu’s zijn heel duidelijk en personeel weet er veel over, waardoor je goed kunt uitvinden wat je wel en niet mag eten. Ik heb zelfs drie dagen achter elkaar pasta gegeten!

8 Comments

  1. Ohhh Londen is zo heerlijk hè! Ik genoot er ook enorm twee weken geleden, toen was het niet zo druk in de parken en zo maar wel in Oxford en Regent Street (wanneer niet?). En de wisseling van de wacht, zo cool, die mis ik altijd! Ben daar echt mega benieuwd naar. En superheerlijk, drie dagen pasta eten! Malou x

    1. Jaa, heerlijke stad! En het is ook een best verwarrend schema, want normaal is het op even dagen, maar eind december was het opeens op oneven dagen, dus iedereen stond daar de 30e klaar, maar er kwam niets, hahaha ;)

  2. Super mooie foto’s! Dit jaar is het alweer 5 jaar geleden toen ik in Londen was! Ik wil zoooo graag terug, en het zien van deze foto’s maakt dat gevoel alleen maar erger :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close