A Couple blog - Update + Nice Instagram accounts to follow

Update + Leuke Instagrammers om te volgen

Yess, daar ben ik weer! Het is inmiddels zo’n 1,5 maand geleden dat ik je vertelde niet meer zo goed te weten wat ik met mijn blog wil(de) en of ik überhaupt nog wil(de) bloggen. De afgelopen weken heb ik geen aandacht besteed aan A Couple en ik heb gemerkt dat ik daar wat rustiger van werd in mijn hoofd. Het hele gevoel van “oh, ik moet óók nog bloggen” had ik niet en ik had voor mijn gevoel even wat meer tijd voor mezelf. Toch kriebelt het ergens wel weer om te bloggen, voornamelijk omdat ik het gewoon nog steeds heel leuk vind om (creatieve) content te creëren waarbij het verder gaat dan Instagram.

Daarom heb ik besloten om te proberen om weer af en toe te bloggen. Ik wil het absoluut geen verplichting voor mezelf maken, ik wil vooral gewoon content creëren als ik daar zin in heb of als ik er een goede reden voor heb en daarvan genieten. En ik hoop dat jullie mijn content (opnieuw) leuk vinden! Aangezien ik de afgelopen weken veel op Instagram te vinden was, heb ik weer veel leuke accounts ontdekt en ben ik accounts die ik al kende meer/beter gaan waarderen. Daarom deel ik graag weer een lijstje met leuke Instagrammers met mooie accounts met je! (klik op een foto of op de username en je wordt naar de Instagramfoto of het account geleid :))

@bentheliem

 • this a puppy really cheesy pizzas is all
 • slightly hungover from yesterdays amazing justintimberlake concert but the sun
 • time to make some more memories together cluse clusejewellery ad
 • please summer stay with us forever
 • always get a lot of questions about my story edits
 • try to be a rainbow in someones cloud
 • he looked at her the way all girls wanted to
 • swipe to see me being my super awkward self

@jolielot

 • Beers tacos and fries plus this weirdo on my side
 • S U N S E E K E R
 • Rocking at Mad Cool festival together with the levisnl family!
 • Can I please be a Parisian? Bread and wine everyday
 • Looks like Im a bride wearing this top dont you
 • NEW DAY NEW MASTERPLAN Yesterday I worked on my webshop
 • Dont forget your best accessory today girls your SMILE!
 • Dont I look really tired? Because I amI cancelled all

@_elisejade

 • het is best warm he?
 • when your phone case matches your tshirt idealofsweden idealofsweden ad
 • mama blij gemaakt met bloemen
 • ITSCOMINGHOME onegoalisallweneed supportingmycountry
 • throw your hands up in the air like you dont
 • how cute are these earrings? cluse now has accessories which
 • dus hoe is jullie zaterdag?
 • haters gonna hate

@designbyaikonik

 • All the essentials to get through the week! Let me
 • Monday deskspaces wall inspo and chaos of the productive kind!
 • Weekends that include a perfect sunny winters day and multiple
 • OOTD essentials Anyone else like me and change handbags
 • Hoping that I wake up tomorrow with breakfast in bed
 • That monochrome shelfie lifeOk slightly OCD organising my cosmetics but
 • Cant get over how pretty this lamer The Bronzing Powder
 • All I need for the weekend is coffee with a

@rianne.meijer

 • Mood
 • Terror Harvey is mad cause hes not allowed to play
 • Weekend vibes with the partner in crime
 • Who also was that little girl in the background holding
 • Sleepy but satisfied
 • Good morning from London isnt this city amazing
 • And so the bronde hair chapter begins also THE PUPPY
 • Never understood why people with curls would want straight hair

@s0phieramaekers

 • Living a Greek dream in Sifnos If youre ever
 • Enjoying the best views here
 • Thanks for the warm welcome Athens literally and figuratively
 • Found a little piece of Tuscany in Maastricht
 • Frizzy hair salty skin en painful feet because of all
 • Happy me because Im going to greece in a few
 • A random square with a lot of flags asks for
 • Laughs with sweet wiepie How beautiful is this overview

Kende jij deze accounts al? En welke Instagramaccounts raad jij aan? Laat het weten in een comment, dat vind ik leuk! :)

 

 

shop hier mijn garderobe!

Meer fijne Instagrammers:

 

COMMENTS
 • zulke leuke accounts allemaal! ik hoop stiekem ook weer dat iedereen nu weer meer gaat bloggen.. :)

  15/11/2017
 • Het is allemaal wat minder geworden het bloggen, want veel mensen nemen ook een soort van pauze, maar ik hoop dat bloggen nog lang bestaat, want zelf ben ik niet van het filmen. EN oh er bestaan zoveel leuke instagram accounts niet normaal meer haha

  15/11/2017
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • HAPPINESS The beach always makes me feel happy! Hows
 • I C O N I C Had a fun
 • Shadowplay  Ive been pretty inactive on Instagram lately
 • In loooove with my new jumpsuit Wasnt in love
 • Shooting day on the beach
 • Hurray its my birthday!   ps check
 • Shop till you dropp
 • One of my favourite Summer looks Ive been a bit