A Couple blog - Update + Nice Instagram accounts to follow

Update + Leuke Instagrammers om te volgen

Yess, daar ben ik weer! Het is inmiddels zo’n 1,5 maand geleden dat ik je vertelde niet meer zo goed te weten wat ik met mijn blog wil(de) en of ik überhaupt nog wil(de) bloggen. De afgelopen weken heb ik geen aandacht besteed aan A Couple en ik heb gemerkt dat ik daar wat rustiger van werd in mijn hoofd. Het hele gevoel van “oh, ik moet óók nog bloggen” had ik niet en ik had voor mijn gevoel even wat meer tijd voor mezelf. Toch kriebelt het ergens wel weer om te bloggen, voornamelijk omdat ik het gewoon nog steeds heel leuk vind om (creatieve) content te creëren waarbij het verder gaat dan Instagram.

Daarom heb ik besloten om te proberen om weer af en toe te bloggen. Ik wil het absoluut geen verplichting voor mezelf maken, ik wil vooral gewoon content creëren als ik daar zin in heb of als ik er een goede reden voor heb en daarvan genieten. En ik hoop dat jullie mijn content (opnieuw) leuk vinden! Aangezien ik de afgelopen weken veel op Instagram te vinden was, heb ik weer veel leuke accounts ontdekt en ben ik accounts die ik al kende meer/beter gaan waarderen. Daarom deel ik graag weer een lijstje met leuke Instagrammers met mooie accounts met je! (klik op een foto of op de username en je wordt naar de Instagramfoto of het account geleid :))

@bentheliem

No images found!
Try some other hashtag or username

@jolielot

No images found!
Try some other hashtag or username

@_elisejade

No images found!
Try some other hashtag or username

@designbyaikonik

No images found!
Try some other hashtag or username

@rianne.meijer

No images found!
Try some other hashtag or username

@s0phieramaekers

No images found!
Try some other hashtag or username

 

Kende jij deze accounts al? En welke Instagramaccounts raad jij aan? Laat het weten in een comment, dat vind ik leuk! :)

 

 

shop hier mijn garderobe!

No images found!
Try some other hashtag or username

Meer fijne Instagrammers:

4 Comments

  1. Het is allemaal wat minder geworden het bloggen, want veel mensen nemen ook een soort van pauze, maar ik hoop dat bloggen nog lang bestaat, want zelf ben ik niet van het filmen. EN oh er bestaan zoveel leuke instagram accounts niet normaal meer haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close