A Couple blog - Update + Nice Instagram accounts to follow

Update + Leuke Instagrammers om te volgen

Yess, daar ben ik weer! Het is inmiddels zo’n 1,5 maand geleden dat ik je vertelde niet meer zo goed te weten wat ik met mijn blog wil(de) en of ik überhaupt nog wil(de) bloggen. De afgelopen weken heb ik geen aandacht besteed aan A Couple en ik heb gemerkt dat ik daar wat rustiger van werd in mijn hoofd. Het hele gevoel van “oh, ik moet óók nog bloggen” had ik niet en ik had voor mijn gevoel even wat meer tijd voor mezelf. Toch kriebelt het ergens wel weer om te bloggen, voornamelijk omdat ik het gewoon nog steeds heel leuk vind om (creatieve) content te creëren waarbij het verder gaat dan Instagram.

Daarom heb ik besloten om te proberen om weer af en toe te bloggen. Ik wil het absoluut geen verplichting voor mezelf maken, ik wil vooral gewoon content creëren als ik daar zin in heb of als ik er een goede reden voor heb en daarvan genieten. En ik hoop dat jullie mijn content (opnieuw) leuk vinden! Aangezien ik de afgelopen weken veel op Instagram te vinden was, heb ik weer veel leuke accounts ontdekt en ben ik accounts die ik al kende meer/beter gaan waarderen. Daarom deel ik graag weer een lijstje met leuke Instagrammers met mooie accounts met je! (klik op een foto of op de username en je wordt naar de Instagramfoto of het account geleid :))

@bentheliem

 • the smell of an empty cup hmmm
 • clearly looking at something very interesting swipe to find out
 • kisses from new york city!
 • dreaming about all the gifts isidoor is going to buy
 • still cant believe we are getting a puppy! now i
 • ITS MY BIRTHDAY! 22!! and ohmygod i got the best
 • tomorrow is the big day my birthday! who is celebrating
 • lil leopard lady part 2

@jolielot

 • R I S E A N D S H I
 • A sunny day for the perfect bday! Congrats Zalando with
 • Hoe leuk is mijn wanddecoratie van ixxiyourworld? Ik heb eigen
 • GUESS what time it is? Its time to pack my
 • We look like two sweet angels but believe me we
 • A big smile full of confidence and big lips to
 • Kick some ass this week peeps! Feeling a bit sick
 • I call this perfection Please follow my interioraccount maisonjolieofficial

@_elisejade

 • what would you do if you knew you could not
 • poser
 • als iemand mij kan vertellen waar je een sixpack van
 • hey pippi langkous
 • still not done with the usa pictures sorrynotsorry takemeback
 • hello mister pleasure to meet ya
 • soon more cant waittt
 • unbothered

@designbyaikonik

 • Sunny Fridays make the end of the week seem that
 • Wishing my to do list was as short as my
 • Peachy goodness! Can you spot any faves?!
 • Wishful thinking that someone makes me pancakes with the works
 • Framed prints sitting pretty amongst a wall of inspoAll my
 • My obsession for black and gold continuesThis leparmentierparis bag from
 • The perfect black book companion Because this time of year
 • Christmas is fast approaching less than 50 days! so its

@rianne.meijer

 • Who wore it better?
 • Catching up with the boyfriends
 • Mood when you finally get the new shower temperature exactly
 • Back with my homeboy
 • The hair has a mind of its own
 • Happy birthday to this little nugget
 • Time to go back to the motherland but hope
 • Kisses from nyc! And probably gonna wear this sweater

@s0phieramaekers

 • Waiting for the weekend like
 • Todays miracle Sooph in heels
 • Follow me darling
 • Sunday is the perfect day to refuel and do absolutely
 • Yesterday a bear today a pig But a glamourous one
 • More of this perfect fall weather please Swipe to see
 • Ok can I take a nap now??
 • Lights on camera ready ACTION

Kende jij deze accounts al? En welke Instagramaccounts raad jij aan? Laat het weten in een comment, dat vind ik leuk! :)

 

 

shop hier mijn garderobe!

Meer fijne Instagrammers:

 

COMMENTS
 • zulke leuke accounts allemaal! ik hoop stiekem ook weer dat iedereen nu weer meer gaat bloggen.. :)

  15/11/2017
 • Het is allemaal wat minder geworden het bloggen, want veel mensen nemen ook een soort van pauze, maar ik hoop dat bloggen nog lang bestaat, want zelf ben ik niet van het filmen. EN oh er bestaan zoveel leuke instagram accounts niet normaal meer haha

  15/11/2017
POST A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Were looking for a nice warm holiday destination for
 • Tuesday smile Already halfway my working week yay
 • SHOOTING DAY Had a fun day shooting at studioautomat today
 • SUNSHINE on a rainy day Hows your weekend so far?
 • STRIPED Wish I could wear this jumpsuit again hows
 • BYE MONDAY Ohh this day went so so fast! Had
 • HELLO FRIDAY Ive got a busy weekend ahead do you
 • NEW EARRING isnt she pretty?