A Couple blog - Update + Nice Instagram accounts to follow

Update + Leuke Instagrammers om te volgen

Yess, daar ben ik weer! Het is inmiddels zo’n 1,5 maand geleden dat ik je vertelde niet meer zo goed te weten wat ik met mijn blog wil(de) en of ik überhaupt nog wil(de) bloggen. De afgelopen weken heb ik geen aandacht besteed aan A Couple en ik heb gemerkt dat ik daar wat rustiger van werd in mijn hoofd. Het hele gevoel van “oh, ik moet óók nog bloggen” had ik niet en ik had voor mijn gevoel even wat meer tijd voor mezelf. Toch kriebelt het ergens wel weer om te bloggen, voornamelijk omdat ik het gewoon nog steeds heel leuk vind om (creatieve) content te creëren waarbij het verder gaat dan Instagram.

Daarom heb ik besloten om te proberen om weer af en toe te bloggen. Ik wil het absoluut geen verplichting voor mezelf maken, ik wil vooral gewoon content creëren als ik daar zin in heb of als ik er een goede reden voor heb en daarvan genieten. En ik hoop dat jullie mijn content (opnieuw) leuk vinden! Aangezien ik de afgelopen weken veel op Instagram te vinden was, heb ik weer veel leuke accounts ontdekt en ben ik accounts die ik al kende meer/beter gaan waarderen. Daarom deel ik graag weer een lijstje met leuke Instagrammers met mooie accounts met je! (klik op een foto of op de username en je wordt naar de Instagramfoto of het account geleid :))

@bentheliem

 • todays view frendzontour frendzontour
 • having the best time with this beauty cynthiabaremans frendzontour
 • arrived in capetown and already in love! frendzontour frendzontour
 • had so much fun with this one learning all about
 • had the best time in London with dysonhair a million
 • what would my favorite color be? lfw londonfashionweek
 • sorry another denim on denim look lfw london
 • yesterdays look for garethpughstudio thanks to dysonhair londen lfw

@jolielot

 • H I H E Y S U N N Y
 • H A P P Y N U G G E
 • M Y F A V E T O N E
 • D I D S O M E S H O
 • M O R N I N G W O R
 • M Y E V E R Y T H I
 • W E E K E N D M O D
 • H E L L O S U N S H

@_elisejade

 • friyayayayay
 • wild hearts cant be broken
 • happy kid
 • Oh Saturday sun
 • Big throwback on Valentines day cosmogirlnl with byrobertmitchell tagyourvalentine
 • cheesy
 • be afraid and do it anyway
 • 78 days untill I can replace these fake palmleaves for

@designbyaikonik

 • One of those weeks where Friday couldnt come soon enough!
 • My obsession with the cliniqueoz Moisture Surge range continues Now
 • When the new narsissist Wanted eyeshadow palette arrives and you
 • Where my day starts and ends surrounded by lots of
 • Beautiful shiny things! Anyone elses makeup and skincare collection
 • The perfect weekend in Fresh sheets snacks a full watch
 • The weekend editDenim Gucci loafers personalised purse and multiple lipstick
 • 2018 I have committed to being the year of organisation

@rianne.meijer

 • Love u
 • Still dont get why I started drinking tea only a
 • Morning person
 • If there was one thing I would have to wear
 • Sunday mood part 2 did you watch our new home
 • Sunday morning vibes
 • New York is my fav city forever but Amsterdam damn
 • Earring heaven pdpaolajewelry

@s0phieramaekers

 • Wearing pastel colors to make it feel like spring already
 • Miss goldilocks enjoying her time in Copenhagen
 • Artartichokes two things I reallyyyy like and I need an
 • Trying something different 101 wearing what you normally wear as
 • Love my pink furry coat from nakdfashion use the code
 • Daydreaming in my fave city
 • For the L O V E of denim this suit
 • Found the perfect denim jacket at the vinokilo sale last

 

Kende jij deze accounts al? En welke Instagramaccounts raad jij aan? Laat het weten in een comment, dat vind ik leuk! :)

 

 

shop hier mijn garderobe!

 • had a fun day today shooting on a parking deck
 • oh hey I ran out of captions how would
 • love my new myjewellery necklace more about this beauty
 • had a fun day shooting today follow byalexandrahuijgens

Meer fijne Instagrammers:

4 Comments

 1. Het is allemaal wat minder geworden het bloggen, want veel mensen nemen ook een soort van pauze, maar ik hoop dat bloggen nog lang bestaat, want zelf ben ik niet van het filmen. EN oh er bestaan zoveel leuke instagram accounts niet normaal meer haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Close