Yess, daar ben ik weer! Het is inmiddels zo’n 1,5 maand geleden dat ik je vertelde niet meer zo goed te weten wat ik met mijn blog wil(de) en of ik überhaupt nog wil(de) bloggen. De afgelopen weken heb ik geen aandacht besteed aan A Couple en ik heb gemerkt dat ik daar wat rustiger van werd in mijn hoofd. Het hele gevoel van “oh, ik moet óók nog bloggen” had ik niet en ik had voor mijn gevoel even wat meer tijd voor mezelf. Toch kriebelt het ergens wel weer om te bloggen, voornamelijk omdat ik het gewoon nog steeds heel leuk vind om (creatieve) content te creëren waarbij het verder gaat dan Instagram.

Daarom heb ik besloten om te proberen om weer af en toe te bloggen. Ik wil het absoluut geen verplichting voor mezelf maken, ik wil vooral gewoon content creëren als ik daar zin in heb of als ik er een goede reden voor heb en daarvan genieten. En ik hoop dat jullie mijn content (opnieuw) leuk vinden! Aangezien ik de afgelopen weken veel op Instagram te vinden was, heb ik weer veel leuke accounts ontdekt en ben ik accounts die ik al kende meer/beter gaan waarderen. Daarom deel ik graag weer een lijstje met leuke Instagrammers met mooie accounts met je! (klik op een foto of op de username en je wordt naar de Instagramfoto of het account geleid :))

@bentheliem

 • mood before and after eating a double cheese burger with
 • we have arrived baby wburghotel
 • nope my legs are not this tanned anymore
 • baby B
 • stay hydrated yall
 • all day breakfast
 • happy cuz summerrrrr freddelabretoniere YaraxFred myfavouritefreds
 • had way too much ice cream these last couple of

@jolielot

 • V A C A Y M O D U S
 • BYE MY LOVE Mommy is on her way to
 • Its all in the details Just like this white
 • J U S T C H I L L I
 • Thinking of that good old time when I ate pizza
 • M O T H E R S D A Y
 • Dreaming my life away Finally the peony season has

@_elisejade

 • love her but leave her wild
 • exploring this island the Dutch way
 • dit was het moment voordat ik mijn voet had verbrand
 • oh how I love the sun said no ginger ever
 • hey whatsup?
 • living the good life
 • thank you blowbarbali for the invite loving my beachy hair
 • trippin on skies sippin waterfalls

@designbyaikonik

 • Friday pre weekend workspace situationsTaken over by an abundance of
 • If I were an eyeshadow palette I would be this!
 • Creative fuel coffee and magazines
 • Let the layering begin Cant go wrong with these Autumn
 • When you may have one too many skincare and beauty
 • The Monday grind starts with an organised workspace New on
 • Everything is better in pyjamas on a new koala mattress
 • Weekend essentials Currently all about glowy skin rosey cheeks and

@rianne.meijer

 • Little postcard from paradise
 • Ok last one I swear back to reality
 • Making new friends looks like I need to pee real
 • ITS GIVE AWAY TIME I partnered up with horiznstudios
 • When your own bike got stolen 5 times so you
 • Searching for motivation to start doing all of those things
 • So I love love love snow and winter and christmas
 • Serious sunday mood back in Amsterdam after seeing some amazing

@s0phieramaekers

 • Me waiting to get inspiration for new photos
 • Little piece of Paris in Copenhagen  Im So
 • Happy dance because I love my new hair by sukacph
 • Smileeee to the camera
 • Hands in the air if you love gingham
 • Throw happiness around like confetti
 • Feeling fabulous AF in this dress
 • CLOSED Sunny Spring giveaway! For all my lovely ladies who

Kende jij deze accounts al? En welke Instagramaccounts raad jij aan? Laat het weten in een comment, dat vind ik leuk! :)

 

 

shop hier mijn garderobe!

Meer fijne Instagrammers:

 

4 Comments

 • Posted 15/11/2017 13:25
  by Laura Vonk

  zulke leuke accounts allemaal! ik hoop stiekem ook weer dat iedereen nu weer meer gaat bloggen.. :)

  • Posted 03/12/2017 15:45
   by Alexandra

   Jaa, ik merk ook dat ik vrijwel geen blogs meer lees, zo jammer!

 • Posted 15/11/2017 20:27
  by Manon

  Het is allemaal wat minder geworden het bloggen, want veel mensen nemen ook een soort van pauze, maar ik hoop dat bloggen nog lang bestaat, want zelf ben ik niet van het filmen. EN oh er bestaan zoveel leuke instagram accounts niet normaal meer haha

  • Posted 03/12/2017 15:46
   by Alexandra

   Jaa ik heb hetzelfde, filmen en de hele dag video’s kijken op YT is gewoon totaal niet mijn ding haha

Leave a comment