A Couple blog - Update + Nice Instagram accounts to follow

Update + Leuke Instagrammers om te volgen

Yess, daar ben ik weer! Het is inmiddels zo’n 1,5 maand geleden dat ik je vertelde niet meer zo goed te weten wat ik met mijn blog wil(de) en of ik überhaupt nog wil(de) bloggen. De afgelopen weken heb ik geen aandacht besteed aan A Couple en ik heb gemerkt dat ik daar wat rustiger van werd in mijn hoofd. Het hele gevoel van “oh, ik moet óók nog bloggen” had ik niet en ik had voor mijn gevoel even wat meer tijd voor mezelf. Toch kriebelt het ergens wel weer om te bloggen, voornamelijk omdat ik het gewoon nog steeds heel leuk vind om (creatieve) content te creëren waarbij het verder gaat dan Instagram.

Daarom heb ik besloten om te proberen om weer af en toe te bloggen. Ik wil het absoluut geen verplichting voor mezelf maken, ik wil vooral gewoon content creëren als ik daar zin in heb of als ik er een goede reden voor heb en daarvan genieten. En ik hoop dat jullie mijn content (opnieuw) leuk vinden! Aangezien ik de afgelopen weken veel op Instagram te vinden was, heb ik weer veel leuke accounts ontdekt en ben ik accounts die ik al kende meer/beter gaan waarderen. Daarom deel ik graag weer een lijstje met leuke Instagrammers met mooie accounts met je! (klik op een foto of op de username en je wordt naar de Instagramfoto of het account geleid :))

@bentheliem

 • waddup pup! do you have a dog? dm me the
 • and pose pose pose!
 • i love walking around in my favorite city with my
 • kinda diggin the snake trend use code BENTHELIEM20 to get
 • already creating cute fall leewwks in my head please tell
 • perfect corduroy fall suit suitup falliscoming
 • this cute doggo liked my dress too swipe! use my
 • lil nugget on a rock

@jolielot

 • This photo is taken weeks ago during the fotoshoot of
 • Hi dear friends It took about 5 days until
 • myjewellery Im a big fan of jewelry considering its the
 • Can I go back to the moment I was enjoying
 • LETS KICK SOME ASS TODAY photo by jamiepixx
 • When the lighting in your car is perfect then the
 • SHOPAHOLICS OPGELET! Dit weekend verkoop ik veel heeeeeeel veel
 • This little monster has in one day laid 3 turds

@_elisejade

 • loving the Boxy watch rosefield I have good news
 • kind of digging this nerdy full look by scotchofficial
 • still waiting for someone to grab the stuffed unicorn for
 • de maandag goed beginnen door mn telefoon te laten vallen
 • so heres an instagram vs real life picture swipevoorvetrol
 • antwerp strolls
 • me thinking about my USA trip next month any recommendations?

@designbyaikonik

 • Some days you just arent as productive as you thought
 • Sometimes you have to dare to do itWords I keep
 • Clean spaces make happy places!
 • Sunny weekend essentials sorted Feat a few of my current
 • Youve got this! Make a list long or short and
 • Rose Gold Obsessed!Colour Series Flatlay No 8! Check out my
 • When its 10pm and your already thinking about breakfast tomorrow!Who
 • Feeling peachy?! Loving the new toofaced Peach Cream Collection

@rianne.meijer

 • For the people doubting about getting a dog DOOOOO ITTTTTTT
 • Mood
 • That one city thats always in the back of my
 • Me as a girlfriend part 3 last one I swear
 • Stepping into the last day of the weekend like
 • Fries first or burger first?
 • Am I the only one who started drinking sparkling sodas
 • Kind of excited about winter shoes again hehe for all

@s0phieramaekers

 • Love me some oversized clothes
 • My face when I hear were going shopping
 • Missed the tram while taking pictures and yes I
 • When its that in between weather and one day youre
 • The best spot to read the newspaper is on the
 • Casually chilling eyes closed trying to look cool in my
 • Happy snake vibes in the city
 • Back to reality Starting my masters today I cant describe

Kende jij deze accounts al? En welke Instagramaccounts raad jij aan? Laat het weten in een comment, dat vind ik leuk! :)

 

 

shop hier mijn garderobe!

Meer fijne Instagrammers:

 

COMMENTS
 • zulke leuke accounts allemaal! ik hoop stiekem ook weer dat iedereen nu weer meer gaat bloggen.. :)

  15/11/2017
 • Het is allemaal wat minder geworden het bloggen, want veel mensen nemen ook een soort van pauze, maar ik hoop dat bloggen nog lang bestaat, want zelf ben ik niet van het filmen. EN oh er bestaan zoveel leuke instagram accounts niet normaal meer haha

  15/11/2017
POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hi weekend so good to see you Do you
 • Please take me back ibiza
 • Insert cheesy mirror quote here
 • Modellen gezocht! Ik ben op zoek naar leuke meiden
 • Yess my Ibiza blogpost is here! Check it out at
 • Maana Maana! Throwback to our beachshoot a couple of
 • Captain Alex on her way home my new blog
 • 50 shades of white