Pas Wingi Kowe Mblenjani Janji Chord Gitar Lagu Menungso Ora Toto – Tekomlaku

Berikut chord gitar lagu Menungso Ora Toto yang dipopulerkan oleh Tekomlaku. Menungso Ora Toto dirilis pada Mei 2020 melalui kanal YouTube TEKOMLAKU OFFICIAL. Lagu tentang kekecewaan terhadap kekasih ini viral di aplikasi TikTok.

D cerito wingi tak tuliske dadi lagu C D G mergo kahanane sing marai ngelu G D angin wengi sing nggregesi njero awak iki C D G D sing marai netes eluh ono pipi.. D soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke C D G phendak dino anane mung rame wae G D aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno C D G Gusti tulung aku ikhlas orapopo.. D aku sing gemati.. Bm Em aku sing nresnani C D G jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

D pas wingi kowe mblenjani janji Bm Em ra tak tangisi jo meneh tak gondeli C D tak nei ati ora ngerteni G dasare kowe randue ati.. D aku ning kene mbok sepeleke Bm Em ra tau nggatheke aku sing meduleke C D G kowe kui cen menungso oratoto.. D soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke C D G phendak dino anane mung rame wae G D aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno C D G Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

D aku sing gemati.. Bm Em aku sing nresnani C D G jare meh ngancani malah ngeliyo ati.. (*/YNN)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *